Haberler

Jennifer Lawrence Kalçalarıyla Az Kalsın Set Görevlisini Öldürüyormuş

Güncelleme:

Genellikle medyada sergilediği şakacı tavırlarla bilinen genç oyuncu Jennifer Lawrence, katıldığı şov programında "kalçalarımla az kalsın bir set görevlisini öldürüyordum" dedi.

BBC Amerika kanalında yayınlanan 'The Graham Norton Show'a katılan Jennifer Lawrence, sakarlığına dair anlattığı hikaye ile programa damgasını vurdu.

Ülkemizde de 30 Aralık'ta gösterime girecek bilim-kurgu filmi Passengers'ın tanıtımı için rol arkadaşı Chris Pratt ile birlikte katıldığı televizyon şovunda başından geçen ilginç bir hikayeyi seyircilerle paylaştı.

KALÇALARINI KAŞIMAK İÇİN KUTSAL KAYALARI KULLANMIŞ

Açlık Oyunları filminin Hawaii'de, kutsal olduğuna inanılan bazı kayaların yanında çekimleri sürdüğü sıralarda, turistlerin kayalara oturmaması konusunda uyarılarda bulunulmuş. Jennifer'ın üzerinde ıslak bir giysi olduğu için bu kuralda ufak bir esneme yapılmış. Ünlü oyuncu sadece kayaya oturmakla kalmamış, ıslak giysi içinde uzun saatler süren çekimler sonucunda kalçalarının kaşıntısı artınca kutsal kayayı bir kaşınma objesi olarak kullanmaya karar vermiş. Ünlü aktris o anları sunucu Graham'a: "Aman tanrım, kayalar kalça kaşıntısı için o kadar iyiydi ki" sözleriyle anlattı.

YUVARLANAN KAYA, SES GÖREVLİSİNİ AZ KALSIN ÖLDÜRÜYORMUŞ

Jennifer Lawrence, sözlerinin devamında "Kaşıntıyı gidermek için sürtündüğüm kayalardan biri aşağı yuvarlandı. Kocaman kaya bulunduğumuz dağdan aşağı yuvarlandı ve az kalsın set ekibinde bulunan bir ses görevlisini öldürüyordu. Bütün ses ekipmanları parçalandı. Hawaiililer bağırıyorlardı, 'bu bir lanet' diye oysa ki lanetin sebebi bendim. Kalçalarımla o kayayı aşağı yuvarlamıştım." ifadelerini dile getirdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Jennifer Lawrence Chris Pratt Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title