Haberler

Jennifer Aniston, Angelina-Brad Pitt Ayrılığına İlk Yorum

Güncelleme:

Brad Pitt'in 2005 yılında Angelina Jolie ile başlayan ilişkisi nedeniyle terk ettiği Jennifer Aniston ikilinin boşanma kararıyla ilgili "Yaptığının karması gerçekleşti" yorumunu yaptı.

Gündeme bomba gibi düşen Angeline Jolie ve Brad Pitt ayrılığına ihanete uğrayan Jennifer Aniston başta olmak üzere ünlülerden de yorum yağdı.

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in boşanma haberi duyulur duyulmaz sosyal medyadan yorum yağdı. Başta Brad Pitt'in eski eşi Jennifer Aniston olmak üzere bazı ünlü isimler de boşanma kararıyla ilgili tepkilerini dile getirdi.

İşte ünlülerin 'Brangelina' ayrılığına dair yorumları;

Jennifer Aniston;

Brad Pitt'in 2005 yılında Angelina Jolie ile başlayan ilişkisi nedeniyle terk ettiği Jennifer Aniston'un tepkisi en çok merak edilenlerin başında geliyordu. US Weekly'ye göre Aniston, boşanma haberini ilk duyduğunda, "Yaptığının karması gerçekleşti" yorumunu yaptı. (Karma: Yapılan eylemlerin yaşamın bugününü ve yarınını etkileyeceği prensibine dayanan Budizm ve Hinduizm öğretisi)


TAHMİN EDİYORDU

New York Post'a konuşan kaynaklarsa; ayrılık haberinin Aniston için tatmin edici olduğunu ve bu ayrılığın çok yakında gerçekleşeceğini tahmin ettiğini söyledi. Aniston'ın yakın arkadaş çevresinde bulunan kaynaklar, "Bu günün geleceğini hepimiz biliyorduk. Çünkü Angelina'nın korkunç bir manipülasyon yeteneği olduğunu biliyorduk ancak biz Angelina'nın Brad'i başka biri için terk edeceğini düşünmüştük" dedi.


George Clooney;

Haberi basın mensuplarından öğrenen 55 yaşındaki aktör, "Ne oldu? Bunu bilmiyordum. Çok üzgün ve şaşkınım. Bu bir aile için çok üzücü ve talihsiz bir hikaye. Bunu duyduğum için gerçekten çok üzgün hissediyorum. İlk kez duyuyorum" dedi.


Adele;

Dün gece New York'ta konser veren Adele, konserini efsanevi çifte adadı ve şunları söyledi: "Dedikodu yapmayı sevmem, insanların yaşamları özel kalmalıdır ancak bugün uyandığımda bu haberi gördüm ve şoke oldum. Bu bir devrin bitişi."


Chrissy Teigen;

Ünlü manken "Brad ve Angelina. Bugün nasıl işe gideceğim?" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Piers Morgan;

İngiliz gazeteci ve TV sunucusu "Donald Trump'ı suçluyorum" şeklindeki tweeti ile esprili bir yorum yaptı.

Brandi Glanville;

"Herkese duyurulur. Bütün kadınlara haber verin. Brad Pitt artık bekar."

Stassi Schroeder;

"Brangelina da yapamadıysa hayatın bir amacı veya anlamı var mı gerçekten?"

Alyssa Milano;

"Lanet olsun! Brad ve Angelina? Dağıldım"





Kaynak: Haberler.com / Magazin

Jennifer Aniston Angelina Jolie Brad Pitt New York Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title