Haberler

Jcı 2016 Bahar Zirvesi

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) 2016 Bahar Zirvesi gerçekleşti.

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) 2016 Bahar Zirvesi gerçekleşti.

Bir otelde gerçekleşen toplantıya Altunordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, JCI Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Özge Kızanlık, JCI Ordu Yönetim Kurulu Başkanı Nihal Bulat, JCI Türkiye İl Yönetim Kurulu Başkanları ve çok sayıda JCI üyesi katıldı.

Saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda programın açılış konuşmasını, JCI Ordu Yönetim Kurulu Başkanı Nihal Bulat gerçekleştirdi. Bulat "Türkiye'nin dört bir yanından gelen sizlerle birada olmak bizim için çok ama çok değerli sizleri en güzel şekilde ağırlamak ve buradan yüzünüzde gülümseme ile ayrılmanızı sağlamak için aylardır olduğu gibi yine canla başla gayret göstereceğiz. Ordu ilimizde sizler gibi önemli kişileri ağırlamaktan son derece memnunuz. Toplantımız amacına uygun bir şekilde gerçekleşecektir" dedi.

Toplantıda bir konuşma yapan Altunordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ise "Yürüttüğünüz bilgilendirme değerlendirme toplantısı gerçekten çok anlamlı. Karadenizimizin en güzel ilçelerinden biri olan Fatsa'da sizlere ağırlamaktan son derece memnunuz. Türkiye'nin ufkuna vizyonuna yakışır bir şekilde geliştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Değerli katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Tekintaş'ın konuşmasından sonra Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI) 2016 Bahar Zirvesi'nde katılımcılar fikir alışverişinde bulunarak planlarını gerçekleştirme adına konuşmalar gerçekleştirdiler.

Toplantıda Ordu yöresine ait halk oyunları ekibi bir gösteri sergiledi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Engin Tekintaş Türkiye Fatsa Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title