Haberler

Japon Bandai ile Adore Oyuncak'tan Yeni İşbirliği

Güncelleme:

Adore Oyuncak, dünya devi Japon Bandai ile yaptığı yeni işbirliği kapsamında Power Rangers, Pacman ve Godzilla oyuncaklarını Türkiye pazarına sunuyor.

Dünya Markası Oyuncaklar Adore Oyuncak ile Türkiye'de!

Türkiye oyuncak sektörünün lider şirketlerinden Adore Oyuncak, dünya devi Japon Bandai ile yaptığı yeni işbirliği kapsamında dünyadaki milyonlarca çocuk gibi Türkiye'de de çok sayıda seveni olan Power Rangers, Pacman ve Godzilla oyuncaklarını Türkiye pazarına sunuyor.

Günümüzde bilgisayar ve konsol oyunları her ne kadar çok konuşulsa da hayal dünyası ve zeka gelişimine katkı sağlayan oyuncakların çocukların hayatındaki yeri hiç bir zaman değişmiyor. Dünya oyuncak pazarındaki gelişim kapsamında Türkiye'de oyuncak sektörü büyümesini sürdürüyor.

Oyuncak sektörünün köklü ve lider şirketlerinden Adore Oyuncak, çok sayıda oyuncak mağazası ve saygın perakende satış markasının yöneticilerini biraraya getirdiği lansmanla, Türkiye'de de çok sayıda seveni olan Power Rangers, Pacman ve Godzilla Oyuncaklarını Türkiye pazarına sunduğunu duyurdu.

Dünyada 20. yaşını kutlayan Power Rangers oyuncakları, aksiyon ve güç özellikleriyle 4 yaş ve üstü erkek çocukları sevindirecek. Geçmişten günümüze nostaljik bir oyun unsuru olarak yetişkinlerin de çok sevdiği Pacman de Adore Oyuncak ile yenilenen yüzüyle tüm çocukları eğlenceye davet edecek. 60 yıllık bir efsane olan ve 10 yıl aradan sonra yeni sinema filmi çekilen Godzilla da hem çocukları hem de yetişkinleri maceraya sürüklemek üzere mağazalardaki yerini alacak. Yeni oyuncaklar hakkında daha detaylı bilgi için www.adoreoyuncak.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title