Haberler

Jandarmanın Yol Denetiminde 18 Araç Trafikten Men Edildi

KOCAELİ İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, İzmit ile Kandıra arasındaki yolda yaptığı denetimde, belgeleri eksik 18 araç trafikten men edilirken, ehliyeti bulunmayan 4 sürücüye ceza kesildi.

KOCAELİ İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, İzmit ile Kandıra arasındaki yolda yaptığı denetimde, belgeleri eksik 18 araç trafikten men edilirken, ehliyeti bulunmayan 4 sürücüye ceza kesildi.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekibi, asayiş ve trafik ekipleri, İzmit ile Kandıra arasındaki yolda denetimde bulundu. Jandarma ekipleri araçları durdurarak arama yaptı. Narkotik ekipleri 'Vira' adlı özel eğitimli köpek eşliğinde kontrolde bulundu. Trafik ekipleri ise araçların ve sürücülerin belgelerini inceledi.

Hakkında darp suçundan arama kararı bulunan 41 yaşındaki A.A. gözaltına alındı. Belgeleri eksik olan 18 araç trafikten men edildi. Ehliyeti bulunmayan 4 sürücüye ise bin 700'er lira ceza kesildi.

- Kocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kandıra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title