Haberler

Jandarmanın Mobil Karakolu Hizmeti Ayağa Götürüyor

Konya’da, jandarmanın mobil karakolu engelli ve yaşlıların ayağına kadar giderek hizmet veriyor.

Konya'da, jandarmanın mobil karakolu engelli ve yaşlıların ayağına kadar giderek hizmet veriyor.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından Konya İl Jandarma Komutanlığına gönderilen mobil beş karakol aracı, hizmeti ayağa götürüyor. Yaşlı ve engelliler başta olmak üzere mağdur durumdakilerin ifade işlemleri karakola gitmelerine gerek kalmadan evlerinin önüne kadar gelen mobil karakol aracında yapılıyor.

Konya'nın Meram ilçesi Hatunsaray Mahallesinde yaşayan 75 yaşındaki Hasan ve Sare Kabak çifti, arsalarındaki meyve ağaçlarının zarar görmesi nedeniyle şikayetçi oldu. Şikayet üzerine Meram İlçe Jandarma Komutanlığından hareket eden mobil asayiş karakolu çiftin Hatunsaray Mahallesindeki evinde ifadelerini aldı.

Kamera kayıt sistemi dahil birçok teknolojik yeniliğin yer aldığı mobil karakol içinde ifadesi kayıt altına alınan Sare Kabak, gösterilen ilgi için jandarma teşkilatına teşekkür etti. Yaşlı kadın, "Konya'dan mobil karakol aracı evimizin önüne kadar geldi. Jandarma personeli ifademizi alarak bir örneğini de bize verip imzalattı. Yakın ilgileri için teşekkür ederim" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hatunsaray Meram Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title