Haberler

Jandarmanın Dikkati Yakalattı

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde, jandarmanın şüphelenip durduğu ellerindeki fotoğraf makinesinin içine gizlenmiş toplam 3.48 gram kristal uyuşturucu ve 3 ecstasy uyuşturu hap ile yakalanan 2 kişi ile kullandıkları otomobilin sahibi gözaltına alındı.

Aydın'ın Kuşadası İlçesi'nde, jandarmanın şüphelenip durduğu ellerindeki fotoğraf makinesinin içine gizlenmiş toplam 3.48 gram kristal uyuşturucu ve 3 ecstasy uyuşturu hap ile yakalanan 2 kişi ile kullandıkları otomobilin sahibi gözaltına alındı. Evlerinde ve otomobilde yapılan aramada bir miktar nitrat ve üre gübresi, mutfak tüpü, çeşitli silahlar ve bir miktar uyuşturucu daha ele geçirilen şüphelilerden 1'i tutuklandı. Diğer 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kuşadası'nda devriye görevi yapan jandarma ekipleri, bugün saat 01.00 sıralarında, tedirgin davranışlarından şüphelenen A.B. ve Ü.A.'yı durdurup, kimlik kontrolü yaptı. İki şüpheliden A.B.'nin elindeki dijital fotoğraf makinesini de inceleyen jandarma, normalden hafif olduğunu farkedip şüphelendi. İkilinin çelişkili ifadeler de vermesi üzerine yapılan aramada A.B.'nin üzerinde 3 ecstasy uyuşturucu hap ele geçirildi. Fotoğraf makinesini de inceleyen ekipler, içinde 13 ayrı alüminyum folyo kağıda sarılmış toplam 3.48 gram kristal uyuşturucu buldu.

Gözaltına alınan iki şüphelinin kullandığı belirlenen E.E.'ye ait olduğu tespit edilen otomobil ve evde de arama yapıldı. Özel eğitimli narkotik ve patlayıcı madde arama köpekleri ile yapılan aramada otomobilde, 2 kilo 250 gram kahverengi tomurcuklar halinde amonyum nitrat gübresi, 1 kilo 640 gram kırmızı pembemsi renkte tomurcuklar halinde üre gübresi, 12 kilogramlık mutfak tüpü, elegeçirildi. E.E. de gözaltına alındı. Üç şüphelinin evlerindeki aramalarda da 30 gram kristal uyuşturucu, uyuşturucu madde içiminde kullanılan el yapımı aparat, 3 kurusıkı tabanca ve 39 tabanca fişeği, 1 muşta ve 84 cm uzunluğunda kılıç ele geçirildi.

Jandadrmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.B. tutuklandı. Diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

- Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kuşadası Aydın 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title