Haberler

Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu

Düzce İl Jandarma Alay komutanlığına bağlı ekiplerin yapmış oldukları operasyonda 495 gram bonzai, 79 adet ecstasy hap ve 17 kök diş Hint keneviri ele geçirildi.

Düzce İl Jandarma Alay komutanlığına bağlı ekiplerin yapmış oldukları operasyonda 495 gram bonzai, 79 adet ecstasy hap ve 17 kök diş Hint keneviri ele geçirildi. Olayda gözaltına alınan 7 kişiden biri tutuklanırken, 6 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Düzce Jandarma ekipleri uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor. Düzce Valiliğinden yapılan açıklamada, "Düzce il Jandarma Komutanlığı istihbarat Şube Müdürlüğünce Merkez ilçede piyasaya uyuşturucu madde satışı yapılacağı ihbarını alarak harekete geçti. Düzce il Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Merkez ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Narkotik Arama Köpeği Alıç ile birlikte 6 şüphelinin üzerinde ve 1 şüphelinin ise ev ve eklentilerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda 2 şüpheliye ait olduğu tespit edilen iki ayrı noktada toplam 495 gram sentetik uyuşturucu bonzai, 79 adet ecstasy hap ve 17 kök kenevir bitkisi ele geçirilmiştir. Soruşturma işlemlerinin devamında olayla ilgisi bulunan toplam 7 kişi adlıya makamlara sevk edildi. Sevk edilen kişilerden 6'sı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken 1 şüpheli ise tutuklanarak Çilimli Kapalı Cezaevine gönderildi" denildi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Düzce Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title