Haberler

Jandarmadan Uyusturucu Operasyonu

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Sultangazi'de yaptığı operasyonda, doğu ve güneydoğu illerinden getirdiği uyuşturucu maddeyi İstanbul'da torbacılara pazarladığı iddia edilen bir kişi yakalandı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan istihbari çalışmalar neticesinde doğu ve güneydoğu illerinden uyuşturucu madde getirileceği ve torbacılarla İstanbul'da satışının yapılacağı duyumunu alan ekipler, takibe başladı. Ekipler, kimliğini belirledikleri Ö.A.'ya ait Sultangazi'deki eve baskın yaptı. Gözaltına alınan Ö.A.'ya ait evde yapılan aramada evin çeşitli yerlerine gizlenmiş karton kutu, valiz ve çantalar içerisinde 114 kilo esrar, 160 gram kenevir tohumu, 3 gram Bonzai, bir adet Kobra marka tabanca ve uyuşturucu madde tartmada kullanılan terazi ele geçirildi.

Ö.A., jandarmada yapılan işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. - İstanbul / Gaziosmanpaşa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sultangazi İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title