Haberler

Jandarmadan Örnek Davranış

Antalya'nın Korkuteli ilçesine bağlı İmecik Köyü beydağlarında düzenlenen 9.Beydağları İmecik Yayla Şenliklerinde jandarmaya başlanan ağalık koçunu jandarmada köyde maddi durumu iyi olmayan bir aileye hediye etti.

Antalya'nın Korkuteli ilçesine bağlı İmecik Köyü beydağlarında düzenlenen 9. Beydağları İmecik Yayla Şenliklerinde jandarmaya başlanan ağalık koçunu jandarmada köyde maddi durumu iyi olmayan bir aileye hediye etti.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Beydağları İmecik Yayla Şenliği, bu yıl renkli görüntülere sahne oldu.

Şenliklere katılan vatandaşlara ekmek arası kavurma, ayran ve helva ikram edildi. Şenliklerde Korkuteli Halk oyunları, Mehteran takımı, yöresel eğlence ve oyunlar, Türk Halk Müziği sanatçısı Sevinç Akkaya ve Mahmut Asar konser verdi.

3. kez Beydağları İmecik Yayla Şenliği çayır ağalığını 25 bin TL'ye kazanan Abdullah Taş, kendisine hediye edilen ağalık koçunu İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağışladı. Jandarmada örnek bir davranışla kendilerine bağışlanan koçu İmeccik köyünde maddi durumu iyi olmayan bir aileye hediye etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Korkuteli Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title