Haberler

Jandarmadan Mahkumların Çocuklarına Bayram Hediyesi

Kocaeli il Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gebze İlçesi'nde Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki mahkumların çocuklarına bayramlık ve çeşitli hediyeler verdi.

Kocaeli il Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gebze İlçesi'nde Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki mahkumların çocuklarına bayramlık ve çeşitli hediyeler verdi.

Kurban Bayram öncesinde Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Gebze'de bulunan M Tipi Kapalı Kadın Cezaevini ziyaret eden İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Karadeniz ve diğer askerler, mahkumların çocuklarına bayramlık hediyeler dağıttı.

Gebze'de bulunan M tipi Kapalı Kadın Ceza İnfaz Kurumunda çeşitli suçlardan yatan 339 kadından 20'si çocuklu. Cezaevinde büyümek zorunda olan çocuklara anlamlı ziyaret gerçekleşti. Gerçekleşen ziyarete Kocaeli İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Karadeniz, Gebze Cumhuriyet Başsavcı Vekili Sıddık İlkar, Gebze Kaymakam Vekili Hulisi Şahin, Gebze İlçe Jandarma Komutanı Emre Doğangüzel ve Gebze Kapalı Kadın Ceza İnfaz Kurum Müdürü İrfan Gültekin katıldı.

Çocukların en iyi şekilde yetiştirilmesine katkı sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen İl Jandarma Komutanı Mustafa Karadeniz, şöyle devam etti:

"Çocuklarımızın gelişimlerini sağlamak ve onları mutlu etmek için bayram öncesi ziyaret ettik. Çocuklarımızın ihtiyacı olan malzemeleri tek tek getirdik. Umarım çocuklarımızın geleceğine bizde katkı sağlamış oluruz."

FOTOGRAFLI - Kocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Karadeniz Gebze Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title