Haberler

Jandarmadan Kaçakçılık ve Hırsızlıkla Mücadele

Manisa İl Jandarma Komutanlığının 1-22 Eylül tarihleri arasındaki faaliyet raporu açıklandı. Bu süre zarfında hırsızlık olaylarına karışan 30 kişi, çeşitli suçlardan aranan 14 kişi ve kaçakçılık olaylarına karışan 16 kişi yakalandı. 60 kişiden 16'sı tutuklanarak cezaevlerine gönderilirken kayıp olduğu bildirilen 6 kişi de bulunarak ailelerine teslim edildi.

Manisa İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında son zamanlarda meydana gelen büyükbaş ve küçükbaş hayvan hırsızlığı, kümes hayvanı hırsızlığı, inşaattan hırsızlık, iş yerinden hırsızlık ve diğer hırsızlıklara yönelik faaliyetler kapsamında 1-22 Eylül tarihleri arasında 30 kişi yakalandı. Sevk edildikleri adli makamlarca 30 kişiden 10'u tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Kayıp olarak aranan 6 kişi de bulunarak ailelerine teslim edilirken, çeşitli suçlardan aranan 14 şahıs da yakalandı.

Kaçakçılık olaylarında ise bin 243 kök kenevir, 13 kilo 375 gram kubar esrar, 99 bin 565 paket kaçak sigara ele geçirildi. Bu olaylara karışan 16 şahıs yakalanırken, sevk edildikleri adli makamlarca 3 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Jandarma'dan yapılan açıklamada, hırsızlık ve kaçakçılıkla mücadele kapsamında etkin tedbirlerin devreye sokulduğu Manisa genelinde emniyet ve asayişin korunması, halkın huzur ve güveninin artırılması maksadıyla başlatılan çok yönlü çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği bildirildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title