Haberler

İzmir'de Mide Bulandıran Tavuk Operasyonu! Suçüstü Yakalandılar

Güncelleme:

Buca'da bir çadırda kaçak ve sağlıksız koşullarda tavuk kesimi yapıldığı ihbarını alan ekipler, insan sağlığını hiçe sayan zanlılara suçüstü yaparak gözaltına aldı.

İzmir'in Buca İlçesi'nde, ihbar üzerine düzenlenen operasyonda bir çadırın içinde kaçak ve sağlıksız koşullarda tavuk kesimi yapıldığı ve piyasaya sürülmeye hazırlandığı ortaya çıktı.

İHBARI ALAN EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

Olay, akşam saat 20.30 sıralarında Olduruk Mahallesi 2370 Sokak içerisinde meydana geldi. Sokak üzerinde bulunan bir çadırda kaçak ve sağlıksız koşullarda tavuk kesimi yapıldığı ihbarı üzerine jandarma ve Buca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri operasyon düzenledi.

SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

Operasyonda çadır içerisinde sağlıksız koşullarda 140 tavuğun kesildiği tespit edildi. Yapılan baskında sağlıksız koşullarda kesimi yapılan ve piyasaya sürülmeye hazırlanan 140 tavuğa imha edilmek üzere el konuldu.

Operasyon kapsamında kaçak kesim yapan zanlıları jandarma gözaltına aldı.

İşte operasyondan kareler;




Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

İzmir Buca Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (94)

siirtliMobil-ANDROID:

kürt halkının başbelası 40senedir pekekedir

66
9
yanıtYanıtla
Türk:

Oyuna gelme ey Türk ve Kürt halkı

yanıt20
yanıt2
aliMobil-ANDROID:

yeni türkiyede bunlar olmayacak insallah. reisi başkan yapınca tavuk çiftlikleri düzelecek, başkanlık sistemi gerekli

8
26
yanıtYanıtla
realite:

tavuk sektörü maalesef aşırı kazanç hırsından(az istihdam), millete mekruh, hijyenik olmayan tavuk(aynı kazanda haşlama, tüy yolumu için) hormonlu(40 günlük) tavuk yediriyor. . . sağlık bakanlığı seyrediyor. . . halbuki hormonsuz gezen tavuk, elle kuru yolum olmalı. . . sağlık ihmale gelmez. . bir millet zehirleniyor. . hastalık patlaması yaşanıyor, yüzde yüz güvenilir firmalar yüzde 1 bile değil. . . gerçekten yazık. .

33
0
yanıtYanıtla
ademm@:

bir diyanet denen kurum helal belgesi veriyor neresi helal kesimse bir bismillah diyerek hepsini tek seferde kesersen bu helalmi, birde kanı boşalmadan hayvanları öldürüyorlar mundar olmuş ooluyor ama milletimizin gözü dönmüş artık helal haram farketmiyo birde bulamayan bir sürü kesim var bu etleri yiyenlerde ne vicdan kalır ne sağlık. diyanetden fetva alana kadar açın kuranı kerim okuyun yada hadislere bakın fetva verme şartı sadece diyanete mahsus birşeymiki akılı olan okur ve okuduğunu anlarsa

yanıt8
yanıt1
murat akın:

mekruh tavuk ne demek. hiç duymadım da. bu yer çok pis ve vahşi kesim yapıldığı belli ama . bu sadece buzdağının görünen yüzü bence.

yanıt0
yanıt0
Celal özdemirMobil-IOS:

Gözü dönmüş aklı gitmiş insan müsveddelerini Allaha havale ediyorum

30
0
yanıtYanıtla
BİRİSİ:

AKDENİZ TOROS YİYİN KENDİNİZE GELİN

22
8
yanıtYanıtla
Kisayi:

Akdeniz Toros alin. Ben baskasina guvenmem.

24
6
yanıtYanıtla
ismetMobil-ANDROID:

şu dakkada bundan daha beterleri yapılıyordur bir kaç günde hepsini yeriz olur biter her şeylerin bundan farklı olduğuna pek inanmıyorum sorumlulara hakkımı helal etmiyorum. ..

27
2
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title