Haberler

Jandarmadan Kaçak Silah Operasyonu

Düzce ve Sakarya jandarma ekipleri tarafından ortak yürütülen bir evin gizli bölmelerinde ve otomobilde yapılan aramada kaçak silah ve mermi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Düzce ve Sakarya İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Gölyaka ilçesine bağlı Zekeriya köyde A.A.'nın evinde kaçak silah ihbarını aldı. İhbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri eve operasyon düzenledi. Evin gizli bölmelerinde ve A.A.'nın aracında kaçak silah ve silah mühimmatı ele geçirildi. Operasyonda bir adet kaleşnikof marka silah, silaha ait üç adet şarjör, bir adet mauser marka yivli tüfek, bir adet reminton marka yivli tüfek, bir adet sarsılmaz marka tabanca ve tabancaya ait bir adet şarjör, bir adet vursan marka av tüfeği, bir adet kuru sıkı tabanca, bir adet keskin nişancı dürbünü, 420 adet tabanca mermisi, 50 adet yivli tüfek mermisi, 70 adet tüfek mühimmatı fişek ele geçirildi.

Ekipler, kaleşnikof marka silahı evde bulunan ağaç piknik masasının zula edilen gizli orta bölümünde ele geçirdi. Ele geçirilen silahlar ve mermilerine el konulurken, A.A ise gözaltına alındı. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gölyaka Sakarya Düzce 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title