Haberler

Jandarmadan Göçerlere 'Esrar' Operasyonu

Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Çilingir Çayırı olarak adlandırılan bölgedeki göçerlere yönelik olarak bir esrar operasyonu düzenledi.

Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Çilingir Çayırı olarak adlandırılan bölgedeki göçerlere yönelik olarak bir esrar operasyonu düzenledi.

Çok sayıda jandarma personelinin katıldığı operasyonda, çadırlar ve bölgede yapılan aramada 1,5 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucu maddesiyle ilgili olarak da 2 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Elbistan'da Çilingir Çayırı olarak bilinen mevkide bulunan göçerlerin yaşadığı çadırlarda uyuşturucu madde satışı yapıldığına dair istihbaratı değerlendiren Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube ekipleri ile Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, çok sayıda personelle bölgeye şafak operasyonu düzenledi. Çadırlarda ve göçerlerin araçlarında geniş kapsamlı arama yapan jandarma ekipleri, çoğunluğu poşetle birlikte toprağa gömülmüş vaziyette 1,5 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirdi. Uyuşturucuyla ilgili olarak da 33 yaşındaki C.G. ile 19 yaşındaki A.K. hakkında yasal işlem başlatıldı.

Osmaniye ve Adana illerinden yaz aylarında bölgeye gelenlerin, yerleştiği bölgedeki çadırları birçoğunun operasyon sonrasında söktüğü ve alanı terk ettikleri görüldü. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Elbistan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title