Haberler

Jandarmadan Emniyete Jest

Konya'nın Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığı, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıldönümü'nü kutlayan Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne üzerinde Emniyet Genel Müdürlüğü'nün logosunun bulunduğu pastayla sürpriz yaptı.

Kuruluşunun 175. yılında yaptığı sosyal projeler ile adından sıkça söz ettiren Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığı kardeş kurumu emniyet müdürlüğünü de unutmayarak yaptırdıkları üzerinde Emniyet Genel Müdürlüğünün logosunun bulunduğu pasta hazırlattı. Emniyet Müdürlüğüne getirilen pasta İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Oyanık ile İlçe Emniyet Müdürü Ali Gürbunar tarafından kesildi. Ziyarette konuşan İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Oyanık, halkın güvenliği ve huzuru için çalışan iki kardeş kurum olduklarını söyleyerek, "Bu özel günlerinde onların mutluluğuna ortak olmak istedik. Ben Emniyet Müdürümüz nezdinde tüm emniyet teşkilatı mensuplarımızın gününü kutluyorum" dedi.

Emniyet Müdürü Ali Gürbunar ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Komutanlarımıza bu ince düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu güne kadar ilçemizde jandarmamız ile birlikte birçok güzel işe imza attık ve atmaya da devam edeceğiz. Bu özel günümüzde de bizleri unutmayarak yaptıkları bu jest için kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Emniyet Genel Müdürlüğü Seydişehir Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title