Haberler

Jandarmadan '10 Numara Yağ' Operasyonu

Güncelleme:

Antalya'da, jandarma ekiplerinin bir imalathaneye yaptıkları baskında 10 numara yağ olarak bilinen 11 bin 600 litre kaçak akaryakıt ile düzeneklerine el koydu.

Antalya'da, jandarma ekiplerinin bir imalathaneye yaptıkları baskında 10 numara yağ olarak bilinen ve büyük araçlarda kullanılan 11 bin 600 litre kaçak akaryakıt ile hazırlanmasında kullanılan düzenekler ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları istihbarat çalışmasının ardından Organize Sanayi Bölgesi'ndeki, Toptancılar Sitesi'nde bulunan bir imalathanede kaçak akaryakıt üretimi olduğunu belirledi. Belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, 10 numara yağ olarak bilinen ve büyük araçlarda kullanılan 11 bin 600 litre kaçak akaryakıt ile aktarımında kullanılan 3 pompa düzeneği ve 685 yağ tenekesi ele geçirdi.

Gözaltına alınan işyeri sahibi A.S. hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet suçu kapsamında işlem yapıldı. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title