Haberler

Jandarmadan 1 Milyon TL'lik Kenevir Operasyonu

İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü İle Gazipaşa Jandarma Komutanlığı’na bağlı Zeytinada Jandarma Komutanlığı ekiplerinin düzenlediği operasyonda bin 324 kök Hint keneviri, 330 kilogram kubar esrar ile 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ile Gazipaşa Jandarma Komutanlığı'na bağlı Zeytinada Jandarma Komutanlığı ekiplerinin düzenlediği operasyonda bin 324 kök Hint keneviri, 330 kilogram kubar esrar ile 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Kırahmetler Mahallesi'nde 34 yaşındaki M.A'nın kiraladığı serada uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı bilgisini alan jandarma ekipleri, önce bölgede keşif yaptı, ardından operasyona başladı.

KENEVİRİ ÇAMAŞIR İPLERİNDE KURUTMUŞ

Jandarma ekipleri, dün saat 11.00 sıralarında M.A'nın kiraladığı sera ve kaldığı eve baskın düzenledi. Etrafına kabak dikilerek kamufle edilmiş sera içerisinde arama yapan ekipler, boyları 1 ila 4 metre aralığında bin 324 kök dişi Hint keneviri ele geçirdi. Evde yapılan aramada da çamaşır iplerine asılı kurutulmuş ve paketlenmiş halde 50 kilogram kubar esrar ve serilmiş 280 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirdi. Operasyonda ayrıca bir adet ruhsatsız 1 av tüfeği de bulundu. Piyasa değerinin yaklaşık 1 milyon lira olduğu belirtilen uyuşturucu maddeler İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından imha edildi. Olayla ilgili M.A gözaltına alındı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gazipaşa Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title