Haberler

Jandarma Üç Köyde 9 Ayda 1 Ton Esrar Ele Geçirdi

Muğla İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından Muğla’nın en uzak dağ mahallelerinden Göktepe, Çamoluk ve Esençay’da 9 ayda gerçekleştirilen ‘Yeşil Zehir’ operasyonlarında toplam 1 ton esrar, yaklaşık 30 bin kök hint keneviri bitkisi ile silah ve uyuşturucu ticaretinde kullanılan malzemeler ele geçirdi.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler tarafından Muğla'nın en uzak dağ mahallelerinden Göktepe, Çamoluk ve Esençay'da 9 ayda gerçekleştirilen 'Yeşil Zehir' operasyonlarında toplam 1 ton esrar, yaklaşık 30 bin kök hint keneviri bitkisi ile silah ve uyuşturucu ticaretinde kullanılan malzemeler ele geçirdi.

Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Asayiş Şube ve Jandarma Kaçakçılık Organize Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu imal ve ticaretine yönelik operasyon kapsamında gözaltında bulunan Rahmi D. ve Selami D. isimli kardeşlerin Çamoluk mahallesi Kızılçakar mevkisinde bulunan kendilerine ait tarla içerisinde yapılan aramada, tarla içerisinde bir ağacın altında kısmen toprağa gömülü çuval içerisinde 6 kg kubar esrar maddesi ele geçirdi. Soruşturmayı derinleştiren ekipler, narkotik köpeği Resim ile birlikte arazide yaptıkları arama çalışmalarında ormanlık arazi içine gizlenmiş vaziyette ekili ve kurutulmaya bırakılmış yaklaşık 200 kilo esrar maddesi ele geçirdi.

Soruşturma sonunda Ceyhun A., Ali A., Erhan G., Rahmi D., Alim Y., Selami D., Sezgin Y ve Oktay Y. isimli şahısları gözaltına aldı. Şüpheliler ilk sorgularının ardından Muğla Adliyesine sevk edilirken, ele geçirilen yaklaşık 200 kilo esrar maddesi de çuvallar içinde adliyeye taşındı.

1 TON ESRAR, 30 BİN KÖK KENEVİR ELE GEÇİRİLDİ

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Menteşe ilçesi Göktepe, Esençay ve Çamoluk mahallelerinde uyuşturucu madde imal ve ticareti ile yasa dışı kenevir ekimi yapan şahıslara yönelik 9 ayda sürdürülen 9 ayrı operasyonda 25 şüpheli şahıs ile birlikte 1 ton esrar maddesi, yaklaşık 30 bin kök kenevir bitkisi, ruhsatsız tabanca, ruhsatsız tüfek, uyuşturucu imalatında kullanılan düzenek ve arazide kenevir bitkisini sulamak için düzenekler ele geçirildi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Esençay Göktepe Çamoluk Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title