Haberler

Jandarma, Tuğba Özay'a "Komşu Kollama Projesi"Ni Anlattı

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçede çiftliği bulunan manken ve şarkıcı Tuğba Özay'a,Komşu Kollama Projesi ve sahte para kalemi hakkında bilgi verdi

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçede çiftliği bulunan manken ve şarkıcı Tuğba Özay'a, Komşu Kollama Projesini ve sahte para kalemini tanıttı.

Tatilini Manavgat'taki çiftçilikte geçiren Özay'ı ziyaret eden Manavgat İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Koçanlı ve Manavgat Jandarma Merkez Karakol Komutanı Üsteğmen Tolga Seçkin, çalışmalarını anlattı. Koçanlı, Özay'a sahte para kalemi hediye etti.

İl Jandarma Komutanlığının hayata geçirdiği Komşu Kollama Projesi hakkında bilgi veren Binbaşı Koçanlı, projenin vatandaşın farkındalığını arttırmak amacıyla yapıldığını söyledi. Proje ile vatandaşların birbirinin evini kollaması ve birbirinden haberdar olmasınına öncülük ettiklerini dile getiren Koçanlı, "Komşuluğun önemine dikkat çekmeyi ve muhtemel hırsızlıkların önüne geçmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda Tuğba Özay'ı da ziyaret ederek, projemiz hakkında bilgilendirme yaptık. Projeyi bütün köylerimizde anlatıyoruz, tanıtıyoruz. Başta Side olmak üzere piyasaya sahte para sürülmesine karşı sahte para tanıma kalemiyle ilgili bilgi de veriyoruz" dedi.

Ziyaret ve bilgilendirme için teşekkür eden Tuğba Özay, proejenin turistik bir bölge olan Manavgat için önemli olduğunu söyledi.

Kendisinin, Gülben Ergen ve Selami Şahin ile birkaç yıl önce jandarmanın reklam filminde görev aldığını bildiren Özay, "Ben de o zaman bir günlük askerlik yaptığıma dair terhis belgemi almıştım" diye konuştu.

Komşu kollama projesinin hırsızlık olaylarında önemli olduğunu dile getiren Özay, şöyle konuştu:

"Projeyi anlamlı ve güzel buldum. Geçtiğimiz günlerde yakın komşularımızın evinin önüne bir araba geldi ve araçtan inen kişi demirlerin üzerinden atladı. Hemen komşumuzu aradık, o da akrabalarının olduğunu söyledi. Biz görevimizi yaptık. Komşular birbirini korumalı ve kollamalı. Ben de projeye gönülden destek veriyorum. Sahte paraya karşı hep birlikte mücadele etmeliyiz." - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Tuğba Özay Manavgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title