Haberler

Jandarma, Tuğba Özay'a 'Komşu Kollama Projesi'ni Anlattı

Güncelleme:

Antalya'nın Manavgat ilçesinde çiftliği bulunan manken ve şarkıcı Tuğba Özay'a, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 'Komşu Kollama Projesi' tanıtıldı.

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde çiftliği bulunan manken ve şarkıcı Tuğba Özay'a, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 'Komşu Kollama Projesi' tanıtıldı. Projeyi desteklediğini belirten Özay, taktığı jandarma kepiyle selam verdi.

Manavgat İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Koçanlı ve Merkez Karakol Komutanı Üsteğmen Tolga Seçkin Zafer ilçedeki çiftçiliğinde tatil yapan manken ve şarkıcı Tuğba Özay'ı ziyaret etti. Ziyarette Özay'a, Antalya İl Jandarma Komutanlığı'nın hayata geçirdiği 'Komşu Kollama Projesi' ve sahte paranın belirlenmesinde kullanılan 'Sahte para kalemi' hakkında bilgi verildi.

Proje kapsamında Tuğba Özay'ı ziyaret ettiklerini kaydeden İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Koçanlı, Manavgat'ın köylerini ziyaret ederek bilgilendirme çalışması yaptıklarını belirtti. Projenin, komşuların birbirinin evlerini kollaması ve birbirinden haberdar olmasını sağlamayı amaçladığını anlatan Koçanlı, muhtemel hırsızlıkların önüne geçmeyi hedeflediklerini vurguladı. Bu kapsamda Tuğba Özay'ı da ziyaret ederek, proje hakkında bilgilendirme yaptıklarına değinen Koçanlı, "Projeyi bütün köylerimizde anlatıyoruz, tanıtıyoruz. Side Beldesi başta olmak üzere sahte paraya karşı 'sahte para tanıma kalemi' hakkında da bilgi veriyoruz. Amacımız vatandaşların desteğiyle suçun önüne geçmek" dedi.

'TERHİS BELGESİ ALDIM'

Jandarma ekiplerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Tuğba Özay ise projenin turistik bir bölge olan Manavgat için önemli olduğunu söyledi. Kendisinin geçmişte Gülben Ergen ve Selami Şahin'le jandarma teşkilatının tanıtım filminde rol aldığını hatırlatan Özay, "Ben o zaman bir günlük askerlik yaptığıma dair terhis belgesi almıştım" diye espri yaptı.

'PROJEYİ DESTEKLİYORUM'

'Komşu Kollama Projesi'nin hırsızlık olaylarının önlenmesi açısından önemli olduğuna dikkat çekeh Özay, "Projeyi anlamlı ve güzel buldum. Geçtiğimiz günlerde yakın komşularımızın evinin önüne bir araba geldi. Araçtan inen kişi korkulukların üzerinden atlayarak bahçeye girdi. Hemen komşumuzu arayarak durumu bildirdik. Gelen kişinin akrabası olduğunu öğrendik. Biz görevimizi yaptık. Komşular birbirini korumalı ve kollamalı. Ben de bu projeye gönülden destek veriyorum. Sahte paraya karşı da hep birlikte mücadele etmeliyiz" diye konuştu.

Ziyaretin ardından İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Koçanlı, Özay'a sahte para tanıma kalemi hediye etti. Jandarma ekipleriyle fotoğraf çektiren Özay, komutanları ve basın mensuplarını jandarma kepi takarak selamladı. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Tuğba Özay Manavgat Antalya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title