Haberler

Jandarma Trafikten Öğrencilere Seminer

Konya’nın Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığı trafik timleri sorumluluk bölgelerindeki okullarda öğrencilere eğitim semineri verdi.

Konya'nın Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığı trafik timleri sorumluluk bölgelerindeki okullarda öğrencilere eğitim semineri verdi.

Trafik timleri sorumluluk bölgelerindeki okullarda öğrencilerin ilgisini çekmek amacıyla trafik kuralları ile ilgili filmler izletildi ve öğrencilere uygulamalı olarak kurallar hakkında bilgi verdi. Jandarma, ayrıca okullara öğrenci taşıyan araçları servis araçları yönetmeliğine göre denetleyerek eksikleri olanların eksiklikleri giderdi.

Yapılan uygulamanın yerinde bir uygulama olduğunu söyleyen veliler, "Çocuklarımızın bu eğitimlerde öğrenecekleri bir kural hayatlarını kurtarabilir. Eğitimin ise hazırlanan filmlerle öğretilmesi çocuklarımızın beyinlerinde daha kalıcı olmasını sağlıyor. Yaptıkları bu çalışmadan dolayı jandarma trafik ekiplerine teşekkür ediyoruz" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seydişehir Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title