Haberler

Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 177. Yılı

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, şehit aileleri ve gazilerle iftarda bir araya geldi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş, Jandarma Genel Komutanlığının 177'nci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gazilere yönelik düzenlenen iftara katıldı.

Demirtaş, ramazan dolayısıyla şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelmekten ve onlarla iftar yapmaktan duyduğu mutluluğunu belirterek, "Ramazan vesilesiyle şehitlerimizi bir kez daha şükran ve minnet duygularıyla anıyor, bütün şehit yakınlarımızın ve Adanalı hemşehrilerimizin ramazanını tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Demirtaş, iftar sonrası Jandarma Genel Komutanlığının 177'nci kuruluş yıl dönümü çerçevesinde açılan fotoğraf sergisini gezdi, eserler hakkında bilgi aldı.

İftara, 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Osman Erbaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Aytekin Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mahmut Demirtaş Güncel Haberler

title