Haberler

Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 175. Yıl Dönümü

Beyşehir ilçesinde, Jandarma Teşkilatı'nın 175. Kuruluş yıl dönümü kapsamında düzenlenen off-road gösterileri, renkli görüntüler oluşturdu.

İlçeye bağlı Karadiken köyü yakınlarındaki gösteriler için özel olarak hazırlanan pistte bir araya gelen Beyşehir Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü'ne üye çok sayıda off-road tutkunu, adeta çamur banyosuna dönüşen alanda yaptıkları gösterilerle izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı.

Gösteri sonunda İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun ve Beyşehir İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, off-road pilotlarına, etkinliğe katılımlarından dolayı madalya verdi.

Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, gazetecilere yaptığı açıklamada, jandarmanın, milletin can ve mal güvenliğini sağlayan bir kurum olduğunu söyledi.

Teşkilatın, kuruluşunun 7. çeyrek asrını tamamlamasını ihtiva ettiği için bu yıl daha geniş kapsamlı kutlamalar yapıldığını ifade eden Başıbüyük, "Gösteriye halkımızın, öğrencilerimizin yoğun ilgisi oldu. Yürekleri hoplatan hareketler oldu. Sanki arabaların tekerleri yerden kesilip zıplarken, seyircilerin de yürekleri yerinden fırlıyordu, çok heyecanlıydı" diye konuştu.

Gösterileri, Beyşehir Garnizon ve Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Özdemir, jandarma teşkilatı mensuplarının aileleri ile vatandaşlar izledi. - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Özdemir Beyşehir Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title