Haberler

Jandarma Okul Servis Şoförlerine Eğitim Vermeye Devam Ediyor

Malatya İl Jandarma Komutanlığına bağlı Bölge Trafik Timi, okul servis aracı sürücülerini bilgilendirmeye devam ediyor.

Malatya İl Jandarma Komutanlığına bağlı Bölge Trafik Timi, okul servis aracı sürücülerini bilgilendirmeye devam ediyor.

Trafik Tim tarafından verilen trafik eğitiminde okul servis şoförlerine uymaları gereken kurallar hazırlanan slaytlar eşliğinde anlatıldı. Jandarma Bölge Trafik Tim Komutanı Astsubay Üstçavuş Murat Dilek tarafından hazırlanarak sunulan trafik bilgilendirme semineri büyük ilgi gördü. Kale İlçesi İzollu Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen trafik bilgilendirme seminerine Kale İlçe Jandarma ve Garnizon Komutanı J.Astsb.Kd.Bçvş. Erkan Güngör, Kale İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Akçin, Malatya Bölge Trafik Tim Komutanı J.Astsb.Üçvş. Murat Dilek, Okul Müdürleri, Mahalle Muhtarları ve 100' yakın okul servis şoförü katıldı.

Astsubay Dilek, okul servis şoförlerinden ülkenin en önemli değerlerini, geleceğini, umutlarını ve yarınlarını taşıdıklarını unutmamalarını isteyerek, yapılan işin önemini anlattı. Dilek, şoförlerin mutlak surette trafik kurallarına uymaları ve öğrencilere örnek olması gerektiğini de sözlerine ekledi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title