Haberler

Jandarma Köy Çocuklarını Hayvanat Bahçesine Götürdü

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığında görev yapan rütbeli personel ve askerler, Almalı Köyü İlköğretim Okulu’nda eğitim gören köy çocuklarını hayvanat bahçesine götürdü.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığında görev yapan rütbeli personel ve askerler, Almalı Köyü İlköğretim Okulu'nda eğitim gören köy çocuklarını hayvanat bahçesine götürdü.

Sabah saatlerinde Şahinbey'e bağlı Almalı Köyü İlköğretim Okulu'na gelen jandarmalar, öğrencileri jandarma araçlarına bindirerek şehir merkezinde bulunan hayvanat bahçesine götürdü.

Jandarmayla birlikte hayatlarında ilk kez hayvanat bahçesini gören öğrenciler büyük bir mutluluk yaşadı. Öğrenciler gördükleri hayvanları merakla izlediler ve hayvanlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Gezi boyunca en çok ilgiyi, aslan, fil ve zürafalar gördü. Gezi esnasında öğrencilere şapka, kırtasiye malzemesi ve kitap gibi hediyeler verildi. Gezi tamamlandıktan sonra öğrenciler tekrar jandarma araçlarına bindirildi ve köylerine bırakıldı. Öğrenci aileleri etkinlik nedeniyle jandarma askerlerine sevgi gösterisinde bulundu ve teşekkür etti.

Gezi nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getiren Almalı Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Serkan Oflaz, "Öğrencilerimiz, Jandarmayla birlikte hayatları boyunca unutamayacakları son derece güzel bir gün geçirdi. Birçok hayvanı ilke kez gördüler. Bu etkinlik onlar için yaz tatili öncesinde güzel bir ödül oldu. Bu güzel etkinlik nedeniyle Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı personeline, öğrencilerimiz ve köyümüz adına teşekkür ederiz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Şahinbey Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title