Haberler

Jandarma Komutanına 3 Yıl 4 Ay Hapis Cezası

Trabzon’da fuhuş yaptığı için gözaltına alınan Azeri uyruklu kadını sınır dışı etmekle tehdit ederek karşılığında cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen Jandarma Binbaşı H.B.K., yargılandığı mahkemece rüşvet suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezasına çaptırıldı.

Trabzon'da fuhuş yaptığı için gözaltına alınan Azeri uyruklu kadını sınır dışı etmekle tehdit ederek karşılığında cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen Jandarma Binbaşı H.B.K., yargılandığı mahkemece rüşvet suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezasına çaptırıldı.

Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasına, 'rüşvet' aldığı iddiasıyla tutuksuz yargılanan eski Ortahisar İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı H.B.K. (39) ile Azeri uyruklu Aysel Novruzova (27) katılmazken, diğer sanıklardan emekli uzman çavuş M.Ö. ile avukatı katıldı. Duruşmada savunma yapan sanık Avukatı Ali Çakmak, azeri uyruklu kadınla tehdit ederek cinsel ilişkiye girmekle suçlanan H.B.K'nın suçunun, rüşvet suçunun unsurlarını oluşturmadığını, özel hayatına dikkat etmediği için disiplin suçu olduğunu belirterek berat talebinde bulundu. Avukat Çakmak, diğer sanık M.Ö.'ye yönelik delillerin hukuka aykırı toplandığını öne sürerek mahkeme heyetinden beratını istedi.

Mahkeme heyeti, oy çokluğu ile Binbaşı H.B.K'yı önce 'Rüşvet' suçundan 4 yıl hapis cezasına, ardından da sanığın mahkemedeki iyi hali göz önünde bulundurarak 3 yıl 4 ay hapis cezasına çaptırdı.

Mahkeme heyeti, davada 'Görevi kötüye kullanmak' suçuyla yargılanan emekli uzman çavuş M.Ö.'nün ise delil yetersizliğinden beraatına karar verdi.

Öte yandan binbaşı H.B.K, soruşturma ve yargılama süreci nedeniyle bir süre önce Trabzon'dan Bingöl'e tayin olmuş ve burada da açığa alınmıştı. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Çakmak Ortahisar Trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title