Haberler

Jandarma Komutanı ve Emniyet Amiri Olası Provokasyonu Önledi

Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde, TİKKO yöneticilerinden Armenak Bakırcıyan'a ait sözde anıt mezar açılışı yapıldı. Açılışa Ermenistan başta olmak üzere yurt dışından ve yurt içinden çok sayıda kişi katıldı.

Sözde anıt mezar açılışı için Tunceli genelinde jandarma ve polis koordinesinde gerekli emniyet tedbirleri alındı. Açılış için toplanan kalabalık, Nazımiye ilçesi Perisuyu Nehri üzerine kurulan Pembelik Baraj gölü sahiline inşa edilen sözde anıt mezara doğru ilerleyen kortejle, güvenlik güçleri arasında pankart açma meselesi yüzünden kısa süreli gerilim yaşandı. Jandarma komutanı ve emniyet amirinin soğukkanlı tutumuyla kalabalık sakinleştirilerek yatıştırıldı. Hrant Dink'in de okul arkadaşı olan TİKKO yöneticilerinde Armenak Bakırcıyan'a ait sözde anıt mezarın açılışının ardından kalabalık olaysız bir şekilde dağıldı. - TUNCELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Armenak Bakırcıyan Ermenistan Tunceli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (8)

realist:

Dersim in kültüründen kopmuş, yozlaşmış, dejenere olmuş mao milliyetçiliği yapan tikkocuların son çırpınışlarıdır. . . Maoculuk ömrünü tamamlamıştır. . Mezara gömülmüştür. .

3
3
yanıtYanıtla
Kara koçan Mobil-IOS:

Ulan hepiniz oportünist siniz bunu iyi bilin sizler çürüyüp gideceksiniz ama Maoizm hiçbir zaman bitmeyecek yaşasın Maoizm

2
1
yanıtYanıtla
62 dersimli 62mobilWeb@haberler.com:

Yasasin kominizim yasasin sosyalizim kahrolsun fasistler tek yol devrim

2
0
yanıtYanıtla
realist:

Mao çin milliyetçisidir. . Mao zamanında 20 milyon Çinli açlıktan öldü. . Mao sosyalist değil. . Küçük burjuva milliyetçisidir. . Ayrıca sosyalizm bir hayaldir, masaldır, parti diktatörlüğüdür. Rusya ve Çin de birileri dışardan gidip oradaki sosyalizmi yıkmadı. . Sovyet ve Çin de sosyalist sistem yoksulluğu ortadan kaldıramadığı için yıkıldılar. Sosyalizmin komünizmin ilkel ve bir şeye yaramadığı kanıtlandı. . Komünizm bir avuç partilinin diktatörlüğüdür. . Çağdışı sistemdir. . Bütün sosyalistler sosyal demokrat olmak zorundadırlar. .

1
1
yanıtYanıtla
Kara koçan Mobil-IOS:

Yaşasın Marksizm Leninizm Maoizm kahrolsun yerli işbirlikçiler

2
0
yanıtYanıtla
Delikanli nMobil-IOS:

Hepiniz pisliksiniz ne cikarsa bu tunceliden cikiyor

0
1
yanıtYanıtla
Kara koçan Mobil-IOS:

Türkiye halklarının tek Kurtuluşu demokratik halk devrimi dir

0
0
yanıtYanıtla
Kara koçan Mobil-IOS:

Mezara gömülen sözüm ona kendinizi Realist sanan siz aptal ve gerizekalılarsınız hepiniz yerli ulaklar Satılmış hayinler lafazankar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title