Haberler

Jandarma Komutanı Mendi: Operasyonlar Şırnak'ta Yüzde 90, Nusaybin'de Yüzde 80 Bitti

Güncelleme:

Jandarma Genel Komutanı Galip Mendi, PKK'ya karşı yapılan operasyonların Şırnak il merkezinde yüzde 90, Nusaybinde ise yüzde 80 oranın da tamamlandığını söyledi.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi, Azerbaycan Milli gününde NTV'nin sorularını yanıtladı. Terörle mücadele operasyonları hakkında bilgi veren Mendi, operasyonların Şırnak il merkezinde yüzde 90, Nusaybinde ise yüzde 80 oranın da tamamlandığını söyledi.

TAKVİYE YAPILDI

Orgeneral Galip Mendi, Foça'da eğitimleri tamamlanan 2 bin Jandarma Özel Harekat Askeri'nin operasyon bölgelerine takviyelerinin yapıldığını da belirtti.

JÖH'LERE İKRAMİYE MÜJDESİ

Mendi, özellikle il ve ilçe merkezlerinde devam eden operasyonlarda etkin rol alan Jandarma Özel Harekat Tim'lerinin prim ve ikramiye alması içinde İçişleri Bakanlığı'nda bir hazırlığın yapıldığını belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Azerbaycan Şırnak Güncel Haberler

500

Yorumlar (41)

vatan:

geri çekilme yalan bunların hepsi hain devletimiz uyanık olmalı nusaybin dümdüz edilmeli

5
52
yanıtYanıtla
OPERA:

OPERASYONLARA DEVAM DURMAK YOK TEMİZLİK İMANDAN GELİR BUNLARIN DİNLE ALAKALARI YOK DİNSİZLER

12
24
yanıtYanıtla
KadirMobil-IOS:

Para işin geçim boyutu tabi ama Bu iş para işi değil. Orada savaşan aslanlar Vatan,Bayrak için mücadele veriyor. Allah yardımcıları olsun. Tüm şehidlerimizin mekanı cennet olsun.

32
2
yanıtYanıtla
Kufurbaz gezi zekalil capulcu Otlar:

Terör diz çökecek ! TC. Devletini böldürmeyeceğiz !. Reis’i başkan yapacağiz. Öküzler, ''''BÖLÜNMÜŞ YOLLARDAN “ “YERLİ OTOMOBİL” ile “KANAL ISTANBUL“ istikametine doğru, '''' 3’ÜNCÜ KÖPRÜDEN'''' geçerken, öküzlerin '''' HIZLI TRENLERE'''' bön bön baktığı gibi, . '''' 3’ ÜNCÜ HAVA LİMANINDA'''' göklerde uçakları mal mal seyrederken, . “MUHASIR MEDENİYET’in” inşasının, Gazi Atatürk''''ün posterlerini istismar edip, iki Cumhuriyet sloganı atmakla olmadığını GÖRECEKLER.

8
18
yanıtYanıtla
KUFURBAZ ÇAPULCU GEZİCİ OTLAR :

Terör diz çökecek. TC. Devletini böldürmeyeceğiz !. . . Reis’ i başkan yapacağiz…. Öküzler, ''''BÖLÜNMÜŞ YOLLARDAN “ YERLİ OTOMOBİL” ile “KANAL ISTANBUL“ istikametine doğru, …'''' 3’ÜNCÜ KÖPRÜDEN'''' geçerken, … öküzlerin '''' HIZLI TRENLERE'''' bön bön baktığı gibi, …'''' 3’ ÜNCÜ HAVALİMANINDA'''' göklerde uçakları mal mal seyrederken, … “MUHASIR MEDENİYET’in” inşasının, Gazi Atatürk''''ün posterlerini istismar edip, iki Cumhuriyet sloganı atmakla olmadı

17
5
yanıtYanıtla
Ö..:

NEGÜZEL ANLATMISSINIZ HERSEYI ÖZETLEYIVERMISSINIZ

yanıt1
yanıt1
ö..:

ne güzel özetlemissiniz genede bir kac MAL gelip isdemeyuk diyecektir

yanıt1
yanıt0
osman:

tabiki bunlarin hepiis arkadan olcak degilmi neden olmasinki yalanin önü kesilmez atata bildigin kadar yakindan senin iliklerinide kuruturlar kanalinida güzel kanatirlar meraketme

yanıt0
yanıt0
arin batman:

Şırnakın 12 mahallesinde hala operasyonlar dewam ediyor

18
0
yanıtYanıtla
Gazzovic:

Ben vatanımı milletimi seviyorum, hiç bir zaman ülkeme zarar verecek bir harekette bulunmadım, sade bir vatandaşım. . Diğer taraftan o ilçelerde yaşayanların 90 ı PKK yanlısı parti HDP ye oy verdi ve her tarafı EYP ler ile doldurdu, askerime polisime kurşun sıktı şehit etti. . BU devlet onlara yeniden ev yapacak. peki bizim suçumuz vatan sever olmak mı. . Ben kabul etmiyorum hakkımı da helal etmiyorum. . Gitsin evlerini PKK ve onun uzantısı partiye tazmin ettirsinler. . Enkazı da onlar kaldırsın. .

17
1
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title