Haberler

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Atay, Vali Öz'ü Ziyaret Etti

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ün konuşması- Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay'ın konuşması -Orgeneral Atay, Vali Öz'ü ziyaret etti Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ü ziyaret etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ün konuşması- Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay'ın konuşması -Orgeneral Atay, Vali Öz'ü ziyaret etti Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ü ziyaret etti.Ziyarette, Valilik Şeref Defteri'ni imzalayan Orgeneral Atay, ardından Vali Öz'e Jandarma Genel Komutanlığı'nın şiltini sundu.Vali Öz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Jandarma teşkilatının son yıllarda güvenlik anlayışı ve teknoloji kullanımı açısından ciddi çalışma gösterdiğini söyledi.Bu çalışmaları Trabzon'da da en iyi şekilde gördüklerini ifade eden Öz, "Son yıllarda hem güvenlik anlayışı hem de insan kalitesi ve teknoloji kullanımı açısından olayların aydınlatılması konusunda ciddi çalışma içerisindedir. Bu çalışmaları ilimizde en iyi şekilde hissediyor ve görüyoruz. Jandarma teşkilatımızın çalışmalarından il ve bölge olarak memnunuz" diye konuştu.Orgeneral Abdullah Atay'ın, kentte Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı birlikleri ziyaret ederek bir dizi incelemede bulunacağı bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Abdil Celil Öz Abdullah Atay Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title