Haberler

Jandarma'dan Silah Operasyonu

Konya'nın Seydişehir ilçesinde bir otomobilde yapılan aramada Türkiye'de satışı yasak olan 10 adet kısa namlulu pompalı av tüfeği ele geçirildi.

Konya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bazı şahısların Beyşehir ilçesi ve Üzümlü Mahallesi'nden çeşitli yollardan temin ettikleri Türkiye'de satışı yasak olan kısa namlulu pompalı av tüfeklerini satmak üzere Seydişehir ilçesine getirecekleri yönünde bilgi alması üzerine çalışma başlattı. Konya İl ve Seydişehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin müşterek operasyonunda, Kavak Mahallesi mevkisinde seyir halindeki bir otomobil durduruldu. Aracın bagaj bölümünde yapılan aramada 10 adet kısa namlulu pompalı av tüfekleri ele geçirilirken, silahlara el konuldu.

Jandarma tarafından gözaltına alınan M.K., N.Ö. ve M.D. çıkarıldıkları adli makamlarca tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ele geçirilen kısa namlulu silahların Beyşehir ve Üzümlü Mahallesi'nde imal edilerek yurtiçinde piyasada satışı yapılması için pazarlandığı, saklanmasının kolay olması ve kısa mesafede etkili atış gücünün olması sebebiyle son dönemde organize suç örgütleri tarafından da tercih edildiği bilgisine ulaşan Jandarma ekiplerinin, bu yöndeki operasyonlarını yoğunlaştırdığı öğrenildi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seydişehir Beyşehir Türkiye Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title