Haberler

Jandarma'dan Sahte İçki Operasyonu

Jandarma'dan sahte içki operasyonu Çatalca'da halk pazarında sahte içki satarak bir vatandaşın ölümüne neden olan zanlı, jandarma tarafından yakalandıİSTANBUL - İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Çatalca bir vatandaşın sahte içki içerek hayatını kaybetmesinin ardından soruşturma başlattı.

Jandarma'dan sahte içki operasyonu

Çatalca'da halk pazarında sahte içki satarak bir vatandaşın ölümüne neden olan zanlı, jandarma tarafından yakalandı

İSTANBUL - İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Çatalca bir vatandaşın sahte içki içerek hayatını kaybetmesinin ardından soruşturma başlattı. Sahte içkilerin Çatalca'da halk pazarında satıldığını belirleyen ekipleri operasyon düzenlendi. Yapılan baskında pet şişe ve bidonlara doldurulmuş litrelerce sahte içki ele geçirildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çatalca'da F.D. isimli bir vatandaşın sahte içki tüketerek hayatını kaybetmesi sonucu soruşturma başlattı. Yapılan incelemelerde sahte içkilerin Çatalca İlçesinde Perşembe günleri kurulan halk pazarında F.Ç. isimli bir şahıs tarafından tezgah altı olarak satıldığı tespit edildi. F.D.'nin hayatını kaybetmesinden buyana tezgah açmaya F.Ç.'nin izini süren ekipler, operasyon için düğmeye bastı. F.Ç.'nin pazar malzemelerini ve sahte içkileri taşıdığı araç Jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Araçta yapılan aramada; pet şişe ve bidonlara doldurulmuş litrelerce sahte içki, çeşitli markalara ait kaçak içki ile çok sayıda kaçak gıda maddesi ele geçirildi.

Çatalca Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla gözaltına alınan F.Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Silivri Cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

İstanbul Çatalca Asayiş Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title