Haberler

Kayseri'de Jandarmadan Bayan Hassasiyeti

Güncelleme:

Kayseri'de jandarma sevgililer günü ve dünya kadınlar günü nedeniyle, kamu kurum ve kuruluşlarına afişler astı, hediyeler dağıttı.

Jandarma Genel Komutanlığı'nın başlattığı çalışma neticesinde Kayseri İl Jandarma Alay Komutanlığınca 14 Şubat Sevgililer günü ve 8 Mart dünya kadınlar günü nedeniyle Kayseri genelindeki kamu kurum ve kuruluşlarına afişler asıldı, hediyeler dağıtıldı.

İl Jandarma Alay Komutanı Halil Uysal, Jandarma Genel Komutanlığı'nın başlattığı çalışma sonrasında 14 Şubat Sevgililer Günü'nde yapılan çalışmalarda, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından gönderilen hediyelerin dağıtıldığını söyledi. İl Jandarma Alay Komutanı Halil Uysal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yapılan çalışmalarda ise görev alanları içinde bulunan okullar, sağlık ocakları, belediye binaları ve toplu taşıma araçlarına afişler asılarak kadınların gününün kutlandığını söyledi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title