Haberler

Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Öztürk'ün Cenaze Töreni (1)

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun gelişi- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gelişi- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gelişi- Cenaze namazı kılınması- Şehitin araca bindirilmesi- Genel görüntü ve detaylar Şehitlerimizi uğurluyoruz- Kars Kağızman'da şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Öztürk, son yolculuğuna uğurlandı- Kocatepe Camisi'ndeki törene, TBMM Başkanı Yılmaz, Başbakan Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akar ve MHP Genel Başkanı Bahçeli ve çok sayıda vatandaş katıldı Kars'ın Kağızman ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Nurettin Öztürk için Kocatepe Camisi'nde tören düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun gelişi- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gelişi- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun gelişi- Cenaze namazı kılınması- Şehitin araca bindirilmesi- Genel görüntü ve detaylar Şehitlerimizi uğurluyoruz- Kars Kağızman'da şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Öztürk, son yolculuğuna uğurlandı- Kocatepe Camisi'ndeki törene, TBMM Başkanı Yılmaz, Başbakan Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akar ve MHP Genel Başkanı Bahçeli ve çok sayıda vatandaş katıldı Kars'ın Kağızman ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Nurettin Öztürk için Kocatepe Camisi'nde tören düzenlendi.Şehit Öztürk'ün, Türk bayrağına sarılı naaşı, askerlerin omuzlarında Kocatepe Camisi'ne getirildi.Törene, Öztürk'ün babası Habip, annesi Elif, eşi Demet, çocukları Beke ve Beste Öztürk ile yakınlarının yanı sıra, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Genelkurmay Başkanlığına atanan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Kuvvet Komutanları, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, meslektaşları, emniyet mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.TBMM Başkanı Yılmaz, Başbakan Davutoğlu, Orgeneral Özel, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Bahçeli, cenaze namazından önce aileye taziyelerini iletti.Şehidin oğlu Berke Öztürk, törene babasının kepini giyerek geldi, kızı Beste Öztürk de tören boyunca elindeki Türk bayrağını bırakmadı. Şehit yakınları taziyeye gelenlerden teröre çözüm bulunmasını ve akan kanın bir an önce durdurulmasını istedi. Şehit Öztürk'ün acılı eşini yakınları teskin etmeye çalıştı. Şehidin cenaze namazını kıldıran din görevlisi, milletin tarihte olduğu gibi bugün de birlik, beraberlik ve kardeşliğiyle terörün üstesinden geleceğini ve Türk bayrağının ebediyete kadar bu toprakların üzerinde dalgalanacağını söyledi. - Davutoğlu, şehidin babasıyla birlikte yürüdüHelallik alınmasının ardından Öztürk'ün naaşı, top arabasına konuldu. Başbakan Davutoğlu, birlikte yürüdüğü şehit babasının elinden tutarak acılı babaya destek oldu. Bu sırada şehidin annesi Elif Öztürk, "Oğlum gel. Bak bütün komutanların burada" diyerek oğlunu asker selamıyla uğurladı.Törene katılan vatandaşlar cami avlusunda dev Türk bayrağı açarak, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganlarıyla teröre tepki gösterdi. Şehit jandarma astsubay kıdemli başçavuş Nurettin Öztürk'ün naaşı, toprağa verilmek üzere Cebeci Şehitliği'ne götürüldü.

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Sebahattin Öztürk Ahmet Davutoğlu Devlet Bahçeli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti!
title