Haberler

Jan Olde Riekerink: Oynanan Oyundan Memnun Değilim

Güncelleme:

Kardemir Karabükspor maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Jan Olde Riekerink, "Oynanan oyundan memnun değilim ama skordan memnunum." dedi.

Galatasaray, Kardemir Karabükspor'u Eren Derdiyok'un 90+3'deki golüyle 1-0 yendi. Maç sonrasında Galatasaray teknik direktörü Jan Olde Riekerink açıklamalarda bulundu.

İşte Riekerink'in açıklamaları:

"OYUNDAN MEMNUN DEĞİLİM"

"Skordan dolayı mutluyum. Kazanmamız gereken bir maçtı. Kendi sahamızda oynuyoruz kazandığımız için mutluyum. Galibiyetin gelişi, oynadığımız yol ve performansımızdan dolayı mutlu değlim. Geçirdiğimiz kamplar hazırlık maçları. İyi bir yaz dönemi geçirdik. Takımımızın performansı üst düzeydeydi oyuncularıma tek tek teşekkür ediyorum ama bugün istediğimiz performansı ortaya koyamadık."

"BİR DAHA BÖYLE OLMAYIZ"

İyi bir rakip vardı bugün. Yaptığımız hatalardan hücuma çıkan bir rakip bekliyorduk. Takımımı ilk defa böyle gördüm. Bir daha böyle görmeyeceğimi umuyorum. Nerelerde hata yaptık bunları düşüneceğiz. Böyle bir maçtan ve böyle bir oyundan sonra daha dikkatli olacağız."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Eren Derdiyok Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title