Haberler

İzzet Çapa, Canlı Yayında Kenan Erçetingöz'ü Eleştirdi

Güncelleme:

Soracağı soruların program öncesi kontrol edilmesine bozulan İzzet Çapa, yapımcısı Erçetingöz'ü eleştirdi, "İsterlerse beni kovabilirler." dedi.

TV8 ekranlarında yayınlanan 'İzzet Paşa' programında ilginç anlar yaşandı. Programdan önce yayında soracağı soruların kontrol edilmesini saygısızlık olarak kabul eden İzzet Çapa, Kenan Erçetingöz'ün kendisine attığı mesaj üzerine canlı yayında isyan etti.

"CANLI YAYIN ÇOK ZOR BİR İŞ"

Sevgili Kenan Erçetingöz cep telefonuma bir mesaj yollamış; 'çok gerginsin' diye. Kenan'cığım, gerçekten canlı yayın çok zor bir iş. Ben iddialı bir televizyoncu değilim. Evet, gerginim. Sen, televizyon yayınına çıkmadan önce senin önündeki sorularda 'ne var?' diye hiç kontrol edildi mi? Benim kontrol edildi. Ama bazen bazı şeyleri yapan insanlar beni unutuyorlar.

"BEN HADDİMİ BİLİRİM"

Buyrun bütün sorular ve kağıtlar burada! Ama ben beynimle o soruyu sorabilirim. Eğer benim aklımda, benim içimde kötülük varsa, ben çok rahatlıkla onu beynimde tutabilirim. Boş verin insanların beynini kısıtlamayı. Herkes haddini bilir. Ben haddimi bilirim.

"NEYİ ÇİZERSENİZ ÇİZİN"

Ama sorularımın bir kanalda kontrol edilmesi beni son derece rahatsız etti. Kişiliğime saygısızlık olarak kabul ettim. Bütün soruları atıyorum. Hepsini yırtıyorum.Çünkü ben bu programı değil, ben; böylesine güzel, hayatı yaşamış bir insan yanımda varken, böylesine tatlı bir arkadaşım varken, giden insanlar gibi dostlarım varken programı gerçekten beynimle idare edebilirim. Çünkü insanlar hayatlarını beyinleriyle idare ediyorlar.O beyinlerinin içine pislik girmediği sürece siz neyi yasaklarsanız yasaklayın, bu soruların altında neyi çizerseniz çizin.

"BANA OLAN YASAĞA HAYIR DİYORUM"

Yıllarca Nazım'ın şiirleri yasaklandı.Yıllarca Yılmaz Güney'in filmleri yasaklandı.Yıllarca bu memleketin Başbakan'ı yasaklar yaşadı.Yıllarca insanlar başörtüsünü takamadı.Ben hiç bir yasağı hangi görüşte olursa olsun, sorularımın da kontrol edilmesi bana hakaret olduğu için, bana olan yasağa da buradan hayır diyorum. Bunu bilmiş olsunlar.

"İSTERLERSE BENİ KOVSUNLAR"

İsterlerse yarın mail gönderip beni bu kanaldan gönderebilirler. Kovabilirler. Hiç önemli değil.Ama benden sonra gelecek insan ya da ben bu programa devam edersem burada efendiliğimle oturup ne soracağıma kendim karar verirebilmeliyim. Ben burada koltukçu başı değilim.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Kenan Erçetingöz İzzet Çapa Medya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title