Haberler

İzzet Baysal Vakfı Lise Birincilerini Ödüllendirdi

Bolu İzzet Baysal Vakfı tarafından bu yıl okudukları liseden birincilikle ayrılan öğrencilere takdir belgeleri ve madalyaları takdim edilirken, görme engelli okul birincisi Merve Erten’e ise tablet hediye edildi.

Bolu İzzet Baysal Vakfı tarafından bu yıl okudukları liseden birincilikle ayrılan öğrencilere takdir belgeleri ve madalyaları takdim edilirken, görme engelli okul birincisi Merve Erten'e ise tablet hediye edildi.

Her yıl lise birincilerine ödül dağıtmayı geleneksel hale getiren İzzet Baysal Vakfı, 2013-2014 eğitim-öğretim yılında okullarından birincilikle mezun olan öğrencilere hediye verdi. Mimar İzzet Baysal Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Spor Salonu'nda düzenlenen törene Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili, lise birincisi öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra protokol konuşmalarına geçildi. Öğrencileri kutlayan Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, "Çok güzel bir güne tanıklık ediyoruz. Burada okullarından birincilikle mezun olan öğrencilerimizi ödüllendiriyoruz. Kendileri lisedeki başarılarını yarın üniversitelerde de devam ettirecekler. Bundan şüphemiz yok. Onları yetiştiren ailelerine ve eğiten öğretmenlerine teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da İzzet Baysal Vakfı'na teşekkür ederek, "Bolu ve ilçelerimizdeki liselerimizden birincilikle mezun olan öğrencilerimizi kutluyorum. Büyük bir başarıya imza attılar. Onları bu başarılarından dolayı ödüllendiren İzzet Baysal Vakfı'na da teşekkür ediyorum. Umarım öğrencilerimiz üniversite hayatında da başarılarına başarı katarlar" diye konuştu.

Protokol konuşmalarından sonra ödül törenine geçildi. İlk olarak Bolu Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi 19 yaşındaki görme engelli Merve Erten'e hediyesi takdim edildi. Doğuştan görme engelli olan ve 4 yıl boyunca görme engellilerin kullandığı Braille alfabesiyle başarıya ulaşan Erten'in hediyesini Vali Ahmet Zahteroğulları takdim etti. Engelli öğrenciye takdir belgesi, madalya ve tablet hediye edildi. Daha sonra merkez ve ilçelerdeki liselerden birincilikle mezun olan 59 öğrenciye takdir belgeleri ve madalyaları verildi. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alaaddin Yılmaz İzzet Baysal Bolu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title