Haberler

İzvak Ödülleri Belli Oldu

Futbolda 2013 2014 sezonu ilk devresinde en iyilerinin belirlendiği yılın başarılıları yarışmasında Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu özel ödüle layık görüldü.

İzmir Gücü Spor Vakfı'nın (İZVAK) düzenlediği yılın başarılıları yarışmasında 2013-2014 sezonu ilk yarısında ödül alanlar belirlendi.

İZVAK'tan yapılan açıklamada, gazeteci Öcal Uluç'un başkanlığındaki jüri tarafından ilk devrenin en başarılı takımı ödülüne Altınordu layık görülürken, teknik direktör Hüseyin Eroğlu da ilk yarının en başarılı teknik adamı seçildi. İlk yarının en başarılı futbolcusu ödülünü, takımına 11 gol ve 6 asistle katkı sağlayan Altınordu'dan Gökhan Karadeniz almaya hak kazandı.

İlk yarının en centilmen takımı Altay olurken, en centilmen taraftarı Menemen Belediye spor, en centilmen futbolcusu da İzmirsporlu Kemal Zencirkıran oldu. Jüri ayrıca Avrupa Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi başarıyla temsil eden Konak Belediye spor Futbol Takımı'na özel ödüle verilmesine karar verdi.

İZVAK yönetimi İzmir'den yetişip, aktif futbol yaşamında örnek, teknik adamlık kariyerinde ise başarı basamaklarını hızla tırmanan Akhisar Belediye spor Teknik Direktörü ve A Milli Takım Yardımcı Antrenörü Hamza Hamzaoğlu'na da özel ödül verilmesini kararlaştırdı.

İZVAK Başkanı Tuğrul Yemişçi, ödüllerin ocak ayı içerisinde düzenlenecek törenle sahiplerine teslim edileceğini belirterek, "Geçtiğimiz sezon 'Dernek futbol kulüplerinde Barcelona modeli ve Almanya'nın yeni futbol düzeni ve altyapı sistemi' panelleriyle yurt dışından ünlü isimleri konuk etmiştik. Bu ödül törenimize de ünlü bir spor adamını ağırlamak için çalışmalarımız sürüyor. Sporun içindeki herkesi bu önemli etkinliğimizde yanımızda görmek istiyoruz" dedi. - İzmir

Kaynak: AA / Spor

Akhisar Belediyespor Hamza Hamzaoğlu Öcal Uluç İzmir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title