Haberler

İztuzu Plajı'nın Özel Bir Şirkete Verildiği İddiası

Ortaca Belediye Başkanı Karaçelik: "Muğla Valisi Amir Çiçek'in İztuzu Plajı ile ilgili yaptığı açıklamadaki 'yasalara ve yargı kararlarına aykırı hiçbir uygulamaya müsaade edilmeyecektir' sözü bizim için gerçekten çok önemli"

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Muğla Valisi Amir Çiçek'in İztuzu Plajı ile ilgi yaptığı açıklamadaki, "Yasalara ve yargı kararlarına aykırı hiçbir uygulamaya müsaade edilmeyecektir" sözünün kendileri için çok önemli olduğunu bildirdi.

Karaçelik, yaptığı yazılı açıklamada, İztuzu Plajı ile ilgili süreçte yasalara saygılı olmaya gayret gösterdiklerini ifade etti. Süreçle ilgili Vali Amir Çiçek'e "yanlış bilgi verildiğini" savunan Karaçelik, valilik tarafından yapılan basın açıklamasında, İztuzu ihalesinde Ortaca Belediyesinden yazılı bir teklif istenildiğinden bahsedildiğini vurguladı.

Ortaca Belediyesinden İztuzu ihalesi için böyle bir yazılı teklif istenmediğini iddia eden Karaçelik, açıklamasına şöyle devam etti:

"İstenseydi de Ortaca Belediyesi olarak mutlaka yazılı teklif verirdik. Bu konuda da sayın valimizin yanıltıldığını düşünüyorum. İztuzu Plajı sürecinde olmayan bir ihale süreci işlemiştir. Yöntemi belirli olmayan bir şirkete verilmiştir. Buna da yargı 'Dur' demiştir. Bizim ihaleye katılmamız ve bu konuda teklif sunmamız için Ortaca Belediyesine yazılı veya sözlü bir talep ulaşmadı. Defalarca söyledim. Bizim DALÇEV ile bir sorunumuz yok. Sorun ihale sürecindeki hukuksuzluk. Biz bundan rahatsızız. Yasal yollardan yapılan bir ihaleye elbette kimsenin karşı çıkması söz konusu olamaz."

Vali Çiçek'e İztuzu Plajı konusundaki duyarlılığı için teşekkür eden Karaçelik, "Muğla Valisi Amir Çiçek'in İztuzu Plajı ile ilgili yaptığı açıklamadaki, 'yasalara ve yargı kararlarına aykırı hiçbir uygulamaya müsaade edilmeyecektir' sözü bizim için gerçekten çok önemli" ifadesini kullandı. - Muğla

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Karaçelik Amir Çiçek Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (2)

memocan:

Kargıcak koyu Ortaca Gökbel mahallesinin keşfedilmemiş koylarından biridir bursadan gelipte nasıl buldular burasını çok garip gökbel mahalle muhtarı mehmet aslanpay köyün tamamını sattı nolcek şimdi bi tane koy satmış akp nin demirbaşı zaten kendisi geçmiş seçimlere bakın her seçimde ipi göğüsleyen akp ve akp yandaşı mehmet aslanpaydır

2
0
yanıtYanıtla
kargıcak:

kargıcak koyunun 125 bin liraya 49 yıllığına bursalı bir abiye peşkeş çekildiğinden haberiniz varmı ? yok çünkü oranında akp yalakası muhtarı var bursalı abi naptı plajın girişini demir kapıyla kapatıp kilitlediğindende haberiniz olsun atı alan üsküdarı çoktan geçti

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title