Haberler

İztb'den İzto'ya Ziyaret

İzmir Ticaret Borsası'nın (İZTB) yeni yönetimi, İzmir Ticaret Odası'nın (İZTO) yeni yönetimini ziyaret etti.

İZTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş,  ziyarette, İZTB ile birçok konuda işbirliği yaptıklarını ve her türlü girişiminde yanında olduklarını ifade etti. Demirtaş,  gıda ve tarımın şehrin öncelikli konularından olduğunu vurgulayarak, "Verimli topraklarımızda belli bir başarıyı yakalamak zorundayız. Bunun içinde İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde tarım ve gıda fakültesi kurduk. Bilim parkı içindeki  agroparkın temeli temmuz ortalarına doğru temeli atılacak. Agroparkın gelişmesi için de işbirliği istiyoruz" diye konuştu.

Demirtaş, İzmir'de bir mezbaha ve hayvan borsası kurulması için iki odanın da konuyu gündemlerine almasını istedi.

İZTB Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli de iki oda arasındaki ilişkilerin artarak devam etmesini dilediklerini ifade ederek, tarım ve gıda fakültesi öğrencilerine katkı sağlamak için işbirliği yapılabileceğini kaydetti.

İZTB Meclis Başkanı Barış Kocagöz ise "İzmir'deki tüm odaların güçbirliği yapması için neler yapabiliriz? Beyaz bir sayfa açarak bir şeyler yapabilirz" dedi. Bunun üzerine de Demirtaş, sayfalarının hep beyaz olduğunu söyledi.

Ziyaret daha sonra basına kapalı devam etti. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title