Haberler

İzsu'ya Ait Malzemelerin Hurdacılara Satılacağı İddiası

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, İZSU'nun Menderes Görece'deki deposundan yola çıkan 25 tır dolusu eski ve yeni malzemenin hurdacılara satılmak üzereyken polise yapılan ihbar sonucu satışın engellendiğini bildirdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, İZSU'nun Menderes Görece'deki deposundan yola çıkan 25 tır dolusu eski ve yeni malzemenin hurdacılara satılmak üzereyken polise yapılan ihbar sonucu satışın engellendiğini bildirdi.

Doğan, yaptığı açıklamada, 25 tır dolusu eski ve yeni çelik borular, su sayaçlarının polise yapılan ihbar sonucu hurdacılara satılmaktan kurtarıldığını, İZSU'nun konuyla ilgili kurum içinde soruşturma açtığını, olayın yargıya intikal ettiğini belirtti.

"İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun kenti yönetemediği" iddiasında bulunan Doğan, açıklamada şu görüşleri aktardı:

"İZSU'nun Menderes Görece'deki deposundan 25 tır dolusu eski ve yeni malzeme içlerinde çelik borular, su sayaçları bulunan malzemeler hurdacılara satılmak üzere yola çıktığı polise yapılan ihbarla tespit edilmiş ve satış durdurulmuştur. Eğer polise yapılan ihbar olmasaydı milyonlarca liralık alt yapı malzemeleri kaybolacaktı. Bizler İzmirli hemşerilerimiz adına sayın Kocaoğlu'ndan bu konuyla ilgili detaylı ve ayrıntılı bilgi bekliyoruz. Sayın Kocaoğlu'na soruyoruz; 25 tır dolusu İZSU'ya ait malzeme nereye gidiyordu? Konuyla ilgili hangi işlemler yapıldı?

Otobüsü, otobüs durağında gören genel müdür ile ESHOT gibi dev bir kurum, suyu musluk ve denizden başka yerde görmemiş bürokratlarla İZSU gibi hassas bir kurum ancak bu kadar yönetilebilir."

Kaynak: AA / Yerel

Aziz Kocaoğlu Bilal Doğan Menderes Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title