Haberler

İzsu'dan Cep Telefonundan Fatura Ödeme Hizmeti

İZSU Genel Müdürlüğü, su faturalarının cep telefonları aracılığıyla ödenebileceği sistemi hizmete aldı.

İZSU Genel Müdürlüğü, su faturalarının cep telefonları aracılığıyla ödenebileceği sistemi hizmete aldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre,  İZSU Genel Müdürlüğü kentliye daha hızlı ve çağdaş hizmet sunmak amacıyla iPhone cep telefonları ile su faturası ödeme sistemi başlattı.

Cep telefonlarındaki ücretsiz uygulamayı telefonlarına indirecek olan kullanıcılar, 3D güvenlik sistemi dahilinde su faturalarını ödeyebilecek, ödenmemiş faturalarının bilgisine ulaşabilecek.

İZSU uygulaması sayesinde İzmirliler, arıza bildirimi, şikayet ve önerilerini fotoğraf ve harita koordinatı bilgisi ekleyerek ilgili birimlere kolaylıkla ulaştırabilecek.

Faturalara cep telefonundan itiraz edilebilecek

Bu sistem sayesinde vatandaşlar, kendi bölgelerindeki planlı veya arıza kaynaklı su kesintilerini öğrenebilecek.

Arıza bildirimlerinin takibini yapacak, ayrıca itiraz formunu kullanarak hatalı okuma, sayaç arızası, yüksek fatura gibi nedenlerden dolayı İZSU Genel Müdürlüğü birimlerine gitmeden itirazda bulunabilecek.

Ayrıca "Yeni Su Aboneliği", "İsim Değişikliği", "Abone Tip Değişikliği", 'İlişik Kesme", "Abonelik Dondurma", "Abonelik Dondurma İşlemini Erken Kaldırma", "Çok Sayaçtan Tek Sayaca Geçiş İşlemi", "Tek Sayaçtan Çok Sayaca Geçiş İşlemi" gibi konularda İZSU Genel Müdürlüğüne telefon açmadan bilgi sahibi olabilecek.

İZSU Genel Müdürlüğü'nün şube, vezne adres ve telefonlarına ulaşabilecek olan kullanıcılar, tek tuş ile telefon araması yapabilecek, haritadan İZSU birimlerinin konumunu öğrenip yol tarifi alabilecek.

Barajların doluluk oranı, su yüksekliği, hacmi gibi bilgiler de İZSU Iphone uygulaması sayesinde görüntülenecek.

İZSU Genel Müdürlüğü yetkilileri, Android işletim sistemi ile çalışan telefonlar için de çalışmaların devam ettiğini, kısa bir süre sonra kullanıma sunulacağı bildirdi. - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

izmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title