Haberler

İznikliler Bereket Sofrasında Buluştu

İznik Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve ÖZPAŞ Alışveriş Merkezi’nin birlikte ’Konu komşu Bereket Sofrası’ sloganıyla düzenlendiği bereket sofrası, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

İznik Belediyesi, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve ÖZPAŞ Alışveriş Merkezi'nin birlikte 'Konu komşu Bereket Sofrası' sloganıyla düzenlendiği bereket sofrası, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

İzniklilerin bir araya geldiği iftar sofrasına AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve eşi Hacer Sargın, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdür Yardımcısı İsmail Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ve yaklaşık 4 bine yakın kişi katıldı. Yemek öncesi selamla konuşması gerçekleştiren İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, "Bu yıl sokak iftarların yanı sıra büyük cadde iftarının da ilkini düzenledik. Bu coşkulu buluşma artık gösteriyor ki. Artık herkesin her kesimin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Hep beraber dipdiri bir iftar gerçekleştirdik" dedi.

Bursa AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin ise, İzniklilerin AK Parti'ye verdiği destekten dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

İftar programının ardından İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, iftara katkıda bulunanlara İznik Çinisi hediye etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Sargın Ak Parti İznik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title