Haberler

İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Genel Kurulu

İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Genel Kurulu yarın 4132 delegenin oy kullanması ile gerçekleştirilecek.

İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Genel Kurulu yarın 4132 delegenin oy kullanması ile gerçekleştirilecek.

Kurul öncesi Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa'nın da katılımıyla bir basın toplantısı düzenleyen mevcut başkan ve başkan adayı Ergün Sürücü, hedeflerinin daha çok ürün alan, daha çok ürün satan ve daha çok ihracat gerçekleştiren daha güçlü bir kooperatif oluşturmak olduğunu kaydetti.

Bir kafede yapılan basın toplantısında konuşan Sürücü, ilk olarak kooperatifin kurulduğu 1970 yılından bugüne kadar  geçen sürede görev yapan tüm başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Amaçlarının geçmişte görev yapan arkadaşlarından aldıkları emaneti gelecek nesillere en iyi şekilde devretmek olduğunu kaydeden Sürücü, "Güçlü bir İznik Kooperatifi oluşturmak üzere bu güçlü kadroyla birlikte göreve yeniden talibiz." dedi.

Hedeflerinin  daha çok ürün alan, daha çok ürün satan,  piyasa koşullarında  ortaklarını ezdirmeyen, alınan ürün bedellerini kuruşuna kadar zamanında ödeyen ve bu ödemeyi tamamen öz kaynaklarıyla  sağlayan, ortaklarına gübre ve zirai ilaç desteği veren, ortaklarını mağdur etmeyen ve yalnız bırakmayan, düzenli ürün  alımlarıyla  ile kuyruklarda bekletmeden ürün alan bir kooperatif haline gelmek olduğunu vurgulayan Sürücü, şöyle devam etti:

"Bugüne kadar başımız dik ve ortağımızın her zaman yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Göreve yeniden talip olurken daha güçlü ve daha büyük bir kooperatif hedefliyoruz. Bunun için de yönetim listemizi seçerken zorlandık. Çünkü her bir isim bizim için aynı değerde. Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için mantığıyla  temsilde güçlü bir liste oluşturduk. İstedik ki listemiz  herkesi kucaklayan ve  siyasi kesimin tamamını kucaklayan, bütün ortaklara eşit mesafede hareket eden bir yönetim anlayışıyla ortaklarımızın da hakkı koruyarak geleceğimiz için göreve talibiz."

İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi'nin genel kurulu 26 Haziran Perşembe günü saat 10.00'da kooperatif binasında gerçekleştirilecek. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

İznik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title