Haberler

İznik Yeni Kaymakam'ının Ayak Sesleri Duyuldu

Güncelleme:

Yeni atama kararnameleri ile ilçemize Göksun'dan atanan Kaymakam Ali Hamza Pehlivan İznik'e bugün ayakbastı.

Yeni İznik Kaymakamı ilçelerde yaptığı çalışmaları ve vatandaş ile olumlu diyalogları nedeniyle İznik'in efsane merhum Kaymakamı Hüseyin Avcı'yı andıracak.

İlk ziyareti İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Başkan Yardımcıları Mehmet Hıştıroğlu, Necati Tosun, Bursa Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Serkan Acar ilçe kaymakamlık binasındaki makamında yaptı. Öğle saatlerinde ilçeye gelen Kaymakam Pehlivan ve beraberindekiler ile Kılıçaslan Caddesinden aşağıya doğru inerek halkı selamlayıp öğle yemeğine geçtiler.

Ali Hamza Pehlivan Kimdir ?

Rize'nin Hemşin İlçesinde 8 Nisan 1977 tarihinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Hemşin'de tamamladı. Bir yılı İngilizce hazırlık sınıfı olmak üzere 5 yıllık lisans eğitimini, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünde 1999 yılında başarı-onur belgesi sahibi olarak tamamladı. Aynı yıl İçişleri Bakanlığı tarafından açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazandı ve Mayıs 2000 tarihinde Artvin İli Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Rize-Pazar İlçesinde Kaymakam Refikliği, İçişleri Bakanlık Merkezinde Mülkiye teftiş stajını yaptı. Ekim 2000-Mart2001 tarihleri arasında Milli Güvenlik Akademisinden 49.Dönem Müdavimi olarak mezun oldu. Mart-Eylül 2001 tarihleri arasında Samsun'un Ladik İlçesinde Kaymakam Vekilliği görevi yaptı. 2001-2002 yılları arasında İngiltere-Exeter Üniversitesi'nde Kamu Yönetimi mastırını tamamladı. Mastır tezini, Yeni Kamu Yönetimi, Yönetişim gibi fikir akımları ile İngiliz Hükümetlerinin Kamu Yönetimi alanında yaptığı Reform Çalışmalarından hareketle en yeni reform paketlerinden biri olan 'Kamu Hizmet Sözleşmeleri' içinde 'Hesapverebilirlik' anlayışı hakkında yazdı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Avcı Göksun İznik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (2)

tuğba:

2 yıl göksunda görev yaptım görev yaptığım süre içerisinde hep çalışkan başarılı bir şekilde çalıştığını gördüm. Yeni görev yeri hayırlı olsun

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Alahh utandirmasin basari dilemlerimle. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title