Haberler

İznik'te "Kadınlara Özel" Kafeterya Açıldı

İznik ilçesinde bir kadın girişimci tarafından kadınlara özel kafeterya açıldı.

İznik ilçesinde bir kadın girişimci tarafından kadınlara özel kafeterya açıldı.

Kafeteryanın sahibi Sevilhan Arun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Selçuk Üniversitesi Muhasebe Bölümünden mezun olduğunu söyledi.

Birkaç yıldır çalışmadığını belirten Arun, "İki yıldır kafe açmayı hayal ediyordum çünkü İznik'te bayanların gidebileceği, rahat oturabileceği hiçbir yer yok. Erkeklerin ise gidebileceği yaklaşık 300 kahvehane var" dedi.

Hayalini gerçekleştirerek çocukların oynayabileceği, kadınların daha rahat vakit geçirebileceği, kendilerini rahat hissedebileceği bir sosyal ortam oluşturduğunu dile getiren Arun, iş yeri için çevresinden olumlu tepkiler aldığını ifade etti.

Arun, şöyle konuştu:

"Bazı ablalar, 'Bizim hayalimizi gerçekleştirdin' diyerek tebrik etti. Müşterilerimiz çok beğeniyor. Ortamın çok sıcak olduğunu söylüyorlar ve tebrik ediyorlar. Bu olumlu tepkiler beni daha güzel şeyler yapmaya itiyor. Müşterilerimizin isteği doğrultusunda küçük bir kütüphane ve okuma köşesi de yaptık. Öğrencilerimiz buraya gelerek derslerini yapabiliyor. İlerleyen günlerde daha yeni şeyler ekleyip kafemizi büyütmeyi düşünüyoruz."

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Selçuk Üniversitesi İznik Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title