Haberler

İznik'te Gençlik Yürüyüşü Yapıldı

Güncelleme:

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa gerçekleştirdiği ve İznik Belediyesinin destekleri ile "Gençlik Yürüyüşü" gerçekleşti.

Gençlik Haftası dolayısı ile düzenlenen "Gençlik Yürüyüşü" Dörtyol'dan başlayarak İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim merkezine kadar yapıldı.

Yürüyüşe İznik Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Fırat Toprak, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, Bursa Büyükşehir Koordinatörü Serkan Acar, Ak Parti İlçe Başkanı Mahmut Tamer Hersek, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tolga Sanlı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İsmail Aktaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kadir Yıkılmaz, İznik Belediyesi Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın, Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Başkanı Kadir Akçaalan, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Örgütleri ve Öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti.

İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim merkezinde açılış konuşmasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İsmail Aktaş "Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'dan yaktığı meşalenin bugün bütün Türkiye'de hala yandığının göstermek için düzenlenen gençlik yürüyüşü siz değerli protokol ve gençlerimizin katılımı ile gerçekleşti. Hepinize teşekkür ediyorum.Ayrıca Belediye Başkanımız Osman Sargın'a da destekleri için gençlik adına teşekkür ediyoruz" dedi.

"Gençlik Bizim Her Şeyimiz"

Belediye Başkanı Osman Sargın gençlik yürüyüşündeki konuşmasında"Çok değerli öğrenci, genç kardeşlerim 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen Gençlik Yürüyüşü'ne hepiniz hoş geldiniz.Yarının Türkiye'sini oluşturacak, Yeni Türkiye'nin mimarları Sevgili Gençleri, hepinizin önünde saygı ve sevgi ile eğiliyorum. Bu organizasyonun yapılmasında emeği geçen başta Gençlik ve Spor Müdürlüğümüze ve çok değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Çünkü Gençlik Türkiye'nin geleceği demektir. Gençlik bizim her şeyimiz. Bundan sonra sizler isteyeceksiniz, bizler de sizlerin isteklerini yerine getirmek için mücadele edeceğiz. İşte bugün kürek takımımız sulara iniyor. İnşallah önümüzdeki günlerde yelkenlerimizde İznik Gölü'nde dalgalanacak. Göl sporlarımızı canlandırmak için siz değerli gençlerimizin desteklerini bekliyoruz. Diğer spor alanlarında judo, karate, tekvando çalışmaları başlamış durumda. Önümüzdeki günlerde inşallah bunları da İznikspor bünyesine katarak daha da geliştirmeye çalışacağız. Ama en önemlisi sizlerin bu işlerin içerisinde olmanızdır. Bu işlerin içerisinde olduğunuz takdirde hem bilginiz hem zihniniz gelişir hem de bazı kötü alışkanlıklardan uzaklaşmış olursunuz. Ben bu kutlu yürüyüşün hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, hepinize saygı ve sevgiler sunuyorum" dedi.

Konuşmaların ardından İznikspor Kürek Takımı İznik Gölüne inerek gösterilerde bulunurken Okullar arasında müzik eşliğinde yarışmalar yapıldı. Yarışmaları kazananlara madalyalar veridi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osman Sargın Dörtyol Türkiye İznik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title