Haberler

İznik'te Demokrasi Nöbetine Büyük Destek

Ak Parti Bursa Milletvekilleri Bennur Karaburun, Muhammet Müfit Aydın, Osman Mesten ve Diriliş Ertuğrul Dizisi oyuncularından Abdurrahman Alp karakterini canlandıran Celal Al darbe girişiminin 17. gecesinde İznik Milli İrade Meydanına gelerek İznikliler ile birlikte demokrasi nöbetine destek verdiler.


İlk günkü aşk ile 15 Temmuzdan bu yana yılmadan, usanmadan gün geçtikçe azminiz artarak burada Demokrasi ve Milli irade nöbetinde bulunduğunuzdan dolayı başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan adına hepinize teşekkür ediyorum diyen Belediye Başkanı Osman Sargın demokrasi nöbetine destek veren Ak Parti Bursa Milletvekilleri Bennur Karaburun, Muhammet Müfit Aydın, Osman Mesten ve Diriliş Ertuğrul Dizisi oyuncularından Abdurrahman Alp karakterini canlandıran Celal Al'a teşekkür etti.

17.Demokrasi nöbetinde İznik'te konuşan Milletvekili Müfit Aydın " İznik'imizin kendi hakkını müdafaa etmek için 15 Temmuz'dan bu yana bu meydanları dolduran saygıdeğer hemşerilerim hepinizi Allah'ın Rahmeti ve Bereketi ile selamlıyorum. Allah hepinizden razı olsun"dedi.

15 Temmuz karanlık gecesini vatan aşkıyla demokrasi aşkıyla aydınlatan çok değerli İznikliler diyerek sözlerine başlayan Milletvekili Osman Mesten konuşmasında "Cehennem olsa üstümüze gelen göğsümüzde söndürürüz. 15 Temmuz'da da bu millet göğsüyle tanklara toplara karşı durdu. Bu mücadele aynı azimle inşallah kıyamete kadarda devam edecek. Bu millet küllerinden yeniden doğmuş büyük bir millettir. Bu aziz millet öyle darbelerle, terörle, işgalle terbiye edilecek bir millet değildir" dedi.

Ak Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun ise gerçekleştirdiği duygu dolu konuşmasında o gece mecliste yaşadığı korku dolu anları İznikliler ile paylaştı. Karaburun konuşmasında "Eğer bu milletin mücadeleci ruhu dik duruşu olmasaydı o gün o sığınaklardan, o korumalı bölgelerden çıkamazdık. Sizlere tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Son olarak mücadelemiz için Tek Vatan, Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Devlet diyorum. Ve sizleri Allah'a emanet ediyorum" dedi.

Ayrıca gecede İznikliler ile birlikte olan Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncusu Celal Al ise konuşmasında "Bizler her ne olursa olsun, vatanımızı, devletimizi, bayrağımızı sonuna kadar pes etmeden Elif gibi dimdik durarak savunmaya devam edeceğiz. Bizler Başkomutanımızın, Cumhurbaşkanımızın emri üzerine halk olarak meydanlarda olmaya devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin" dedi.

Gece boyunca vatandaşlara hayırsever vatandaşlar ve İznik Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bennur Karaburun AK Parti İznik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title