Haberler

İznik Doğal Gazı İçin İlk Kazma Vuruluyor

Güncelleme:

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ını makamında ziyaret etti

Geçtiğimiz aylarda Belediye Başkanı Osman Sargın'ı makamında ziyaret eden Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, Büyükşehir Belediye Başkanı Danışmanı Muhsin Özlütürk, Bursagaz Teknik Genel Müdür Yardımcısı M. Şükrü Özden ve Bursagaz Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Gökalp ile yapılan toplantıda, yer tespitlerinin yapılması ve gerekli bölgelerin belirlenmesi ile ilgili çalışmalar başlatılmıştı.

Son olarak çalışmaların tamamlanmasının ardından Belediye Başkanı Osman Sargın'ın makamında toplanan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hıştıroğlu, İmar ve Şehircilik Müdürü Kayın Çalışkan, Bursagaz Firma yetkilileri katıldı. Firma yetkilileri yer tespitlerinin yapıldığını ve birkaç gün içerisinde ilk kazmanın vurulacağını bildirdi.

Başkan Sargın konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Seçildiğimiz ilk günden buyana ilk gündemimizde olan doğalgaz projemizi hızlandırdık. Yaptığımız çalışmalar neticesinde kısa bir sürede doğalgaz prosedür çalışmalarını sonlandırdık. Çalışmalar ile ilgili alet ve ekipmanlar ilçemize bugün itibariyle gelmeye başladı. Doğalgaz İznik'imize hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Hakan Coşkun Osman Sargın Bursagaz İznik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title