Haberler

    İzni Giden Avrupalı Türkler Demokrasi Nöbetine Katılıyor

    Demokrasi nöbeti tutmak için Avusturya'nın başkenti Viyana'dan İstanbul'a giden Şakir Atlan, Taksim'deki nöbete yeğeniyle birlikte katıldı.

    Demokrasi nöbeti tutmak için Avusturya'nın başkenti Viyana'dan İstanbul'a giden Şakir Atlan, Taksim'deki nöbete yeğeniyle birlikte katıldı. Şakir Atlan, "Vatanımız için herkesin bir olması lazım. Hep birlikte bu ülkeyi kurtarmamız lazım. Recep Tayyip Erdoğan ne derse arkasındayız" dedi.

    20 GÜNDÜR BEKLİYORUM

    Almanya'dan giden Songül Yılmaz, Zonguldak'ta kent merkezindeki Madenci Anıtı önünde demokrasi nöbeti tuttu. Yılmaz, "Yaklaşık 20 gündür meydanlarda bekliyorum. Vatanım için nöbetteyim. Darbe girişimini halk önledi. Başkomutanımız bize, 'Sokağa çıkın' dedi. Biz çıktık. Komutanımız ne zaman evinize dönün derse o zaman döneceğiz. Milli iradeye sahip çıkmak adına siyasi parti liderlerinin Yenikapı mitinginde bulunması bütün herkesi mutlu edecektir" dedi.

    NEREYE ÇAĞIRIRSA ORADAYIZ

    Fransa'da yaşayan Abdullah Tanrıkulu da Afyonkarahisar'da demokrasi nöbetine katıldı. Tanrıkulu, şöyle dedi: "Cumhurbaşkanımızın çağrılarına her zaman olumlu cevap verdik. Başkomutanımız nereye çağırırsa oraya gelmeye hazırız. Avrupa'da 6 milyon vatandaşımız, onun bir tek emrine hazırdır. Cumhurbaşkanımız rahat olsun, milletimiz rahat olsun. 7 Ağustosta hep beraber, hiçbir partinin logosunu karıştırmadan bir arada olmalıyız. Bizler Çanakkale'de beraber savaştık. bu çağrı mükemmel bir etki yapması lazım. Bu bir istiklal mücadelesidir. Ben bunu demokrasi nöbeti değil, istiklal nöbeti olarak görüyorum."

    ERDOĞAN'I ÇOK SEVİYORUZ

    Almanya ve Fransa'dan giden Sude Demir ile Yusuf Yıldırım, İzmir'de demokrasi nöbeti tuttu. Demir ve Yusuf, "Biz vatanımızı korumaya geldik. Recep Tayyip Erdoğan seni çok seviyoruz" diye konuştu.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Avusturya İstanbul Taksim Viyana Dünya Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title